Comentari del dia

Arriba el número 2

El dossier d’aquest dissabte està dedicat a una entrevista amb els quatre expresidents del Parlament de Catalunya

  • VÍDEO: Dissabte surt el número 2. Carles Ribera

Aquest dissabte La República arriba carregada de reportatges i entrevistes que esperem que siguin del vostre gust. El dossier central d’aquesta setmana està dedicat a una extensa conversa amb els quatre expresidents del Parlament de Catalunya. Només tres d’aquests quatre van poder assistir en persona a la conversa: Joan Rigol, Núria de Gispert i Ernest Benach. La quarta expresidenta, Carme Forcadell, està injustament tancada a la presó per un estat sàdic i antidemocràtic.

Tornem als continguts. La periodista Sara Muñoz entrevista el relator independent de l’ONU Alfred de Zayas, i la nostra companya Mercè Miralles conversa amb Anna García-Altés, responsable de l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya.

No us perdeu tampoc el reportatge que fa Mercè Ribé sobre la situació del sector pesquer a Catalunya davant la voluntat de la UE d’introduir quotes diàries de captures.

En l’apartat dedicat a la cultura, el periodista, poeta i escriptor David Castillo ens endinsa en el món de Quim Monzó, que dilluns rebrà el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, mentre que Carina Filella ens parla de llibres de teatre i David Marín ens posa al dia, arran del cas Valtónyc, de la persecució de la llibertat d’expressió en el món de la música. Ah! I no us perdeu tampoc el reportatge de Jaume Vidal sobre els vuitanta anys de la primera aparició en còmic de Superman.

Aquests i molts altres continguts els trobareu en el número 2 de La República, que en la secció d’opinió tindrà articles de Martí Gironell, Gemma Calvet, Clàudia Pujol, Marta Alòs, Ramon Roca, Ada Castells, Manuel Cuyàs i molts d’altres.

No ho oblideu, el dissabte al quiosc, i el diumenge amb El Punt Avui. I si us voleu assegurar de tenir el vostre exemplar, feu-vos el carnet de La República!

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.