Opinió

Una pell d’Oscar

Natura Bissé cuidarà el rostre de les estrelles de Hollywood

Natura Bissé està aquest cap de setmana a Hollywood. Com ja és habitual, la firma de cosmètica catalana s’ha instal·lat en una suite d’un hotel de luxe per cuidar la pell de les celebrities i convidats importants que assistiran a la gala dels Oscar diumenge al vespre. L’any passat hi van ser Garbiñe Muguruza (imatge d’una firma de rellotges), Anna Payet (la dona de Joan Roca, que cuinava en una de les festes postgala) i Emma Roberts, entre d’altres.

En aquesta ocasió, l’equip d’esteticistes i terapeutes de la firma s’ha ubicat a l’històric hotel The Beverly Hills, de Sunset Boulevard. Des del llunyà 1912, pel conegut Pink Palace (se l’anomena així pel seu color rosat), ha transitat tot el glamur de la meca del cinema: Gloria Swanson i Marlene Dietrich (que va aconseguir que les dones poguessin dur pantalons al seu restaurant), el Rat Pack de Frank Sinatra i Humphrey Bogart (sempre lligats al seu bar) i una bella Liz Taylor, que va celebrar sis de les seves vuit llunes de mel als seus bungalous.

Fa uns dies, la firma catalana va estrenar la seva suite de bellesa amb la seva nova ambaixadora, Alex Rivière. D’origen francès, però nascuda a Barcelona, la influencer ha estat triada perquè té 300.000 seguidors a Instagram, és graduada en administració i direcció d’empreses, té la seva pròpia línia de roba i el seu nom està vinculat a marques de luxe, com Dior i Escada. “Encarna els valors d’esforç, innovació i compromís de la firma”, expliquen.

El tractament que aplicaran a les actrius amb treballades maniobres de quiromassatge facial es diu Diamond Cocoon Experience, i busca retornar la brillantor natural a la pell afectada per la pol·lució i l’estrès en 60 minuts, seguint uns passos bàsics: eliminar les toxines amb un ritual de neteja intensiu a base de carbó actiu (sí, la cara es pinta de negre inicialment), fortificar el cutis amb un superconcentrat prebiòtic i protegir la pell amb un vel potent d’acció antienvelliment. El nou tractament és de cabina, però hi ha una gamma de productes que es poden utilitzar a casa. Natura Bissé, que celebra el seu 40è aniversari, està d’enhorabona perquè ha estat reconeguda pels prestigiosos premis internacionals World Spa Awards 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor