Opinió

Reflexionin

Exerceixin el seu dret a votar. No tenim gaire clar fins a quin punt el seu vot realment compta

Se suposa que aquest cap de setmana vostès i jo hem de reflexionar i votar. Se suposa també que no està permès que fem campanya per cap partit (sort per nosaltres, encara que la pau durarà poc, perquè ja tenim les properes a tocar).

Pensin com pensin, exerceixin el seu dret a votar. No tenim gaire clar fins a quin punt el seu vot realment compta (no els enganyaré) perquè al Senat, si les seves creuetes no han anat per als més votats, se n’aniran a les escombraries. Tant de bo algú reflexionés sobre aquest fet, ja que en el nostre sistema hi ha vots que no serveixen per res, tret de per quedar-se pel camí.

També hem de reflexionar sobre els residents a l’exterior (compatriotes del CERA). I sobre aquelles paperetes que han arribat tard al seu destí llunyà (i ja no serveixen per a res), o sobre aquells vots que ningú custodia en el seu viatge de tornada a Espanya. Reflexionem-hi.

Jo encara continuo sorpresa després de comprovar les errades en el cens reconegudes pel Ministeri de l’Interior en els últims comicis generals. I no va passar res, a pesar que hi haver organitzacions que van recollir firmes per exigir responsabilitats per aquest milió de persones que s’havia “desquadrat”.

I no els he parlat d’Indra, però també hauríem de reflexionar sobre el milió d’euros seu que va acabar a la caixa B del PP sense saber com. Tenim moltes coses per pensar.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor