Opinió

Cap fred

Cal no deixar-se endur pel que alguns sembla que vulguin que passi: un desastre

En aquests moments en què tot indica que algú voldria posar el calderó a bullir, és més important que mai mantenir el cap fred. Pensar amb calma, no deixar-se endur pel que alguns sembla que vulguin que passi: un desastre, fer-ho saltar tot pels aires per així poder justificar el relat que han anat intentant inserir a les ments d’una societat que ja no entén res.

I no s’entén res perquè ens han mentit per sobre de totes les possibilitats imaginables. Perquè els mitjans de comunicació estan demostrant que estan al servei dels que volen que el vent bufi cap a una banda o cap a la contrària.

Una setmana plena d’intoxicació, de confusió i d’injustícies. Fins i tot d’accions que es podrien considerar il·legals. Un atropellament continuat contra les llibertats, els drets i les garanties que qualsevol ciutadà hauria de tenir. Un continu maltractament que no ha aconseguit posar sobre la taula ni una sola prova, ni una sola justificació –d’acord amb l’estat de dret– per a una barbaritat així.

És moment de mantenir-se units, de respirar profundament, de no deixar-se escalfar per aquells que encenen tots els focs. Recordar sempre les raons i els objectius d’una lluita pacífica, democràtica, serena i que sempre ha anat de cara i amb la mà estesa.

Aquesta vegada hi ha eines que serveixen perquè la mentira no corri com la pólvora. Per no consentir falsos relats que queden impregnats per tot arreu.

Per seguir demostrant que això va de democràcia per sobre de tot. Que hauran de ser uns altres els que hagin de donar explicacions de per què usen la mentira, la violència i el poder per enganyar i voler sortir-se sempre amb la seva.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor