Opinió

Punts de vista

A veure si així esgarrifa més

“El futbolista Gavi i la seva estricta dieta per enamorar la princesa Elionor.”

“Detinguda una dona per deixar morir durant cinc dies el seu marit amb esclerosi múltiple i Alzheimer després de caure a casa. L’arrestada tenia dues denúncies prèvies per maltractaments i amenaces.”

“Llibertat provisional per l’acusada de segrestar i sodomitzar a la força un jove en una cabana a Terrassa. La dona, de 35 anys i amb una cinquantena d’antecedents, va ser detinguda dimarts quan els Mossos van localitzar la cabana on el tenia retingut des del 27 de novembre.”

“Home, et vesteixes amb malles esportives. Vas a córrer a la nit. Què pot passar? No hauria de passar, però passa.”

“Un grup de dones funcionàries sortegen un prostitut amb motiu de la Puríssima.”

“Durant cinc anys va clavar pallisses a qui era el seu marit: «Et trenco el braç o una costella?», li va preguntar en una ocasió davant dels seus fills, de 3 i 7 anys. Avui entrevisten La Yoyas, que aprofita per victimitzar-se: «Bevia molt i no tenia feina».”

“Vuit anys de presó per a una dona de 45 que va violar un noi a qui va amenaçar d’esquarterar-lo i va conduir fins a casa, on li va mostrar un armari amb armes de foc i li va dir que si intentava escapar, el mataria.”

“Avui lamentem l’assassinat d’un altre home a mans de la seva dona. La víctima tenia 55 anys i residia a la província de Múrcia. El nombre d’homes assassinats per violència per part de les dones aquest 2022 ja és de 39 i de 1.172 des del 2003.”

“El 40% dels homes amb discapacitat ha patit alguna violència a la parella. Humiliacions, menyspreus o aïllament són les situacions de violència més habituals, però també maltractament físic. El 20% dels assassinats per les parelles tenia discapacitat.”

“Els especialistes alerten que en són molts més. A Espanya un home és assassinat per la seva parella o exparella cada sis dies i es denuncia una violació masculina cada quatre hores.”

Aquests titulars han estat modificats mínimament, només canviant-ne el subjecte i l’objecte de manera que l’agressora sigui una dona i la víctima/persona degradada un home. Tots són titulars adaptats del mes de desembre del 2022. A veure si així esgarrifa més.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor