Promoció

26-M La primera República

El setmanari inicia la seva periodicitat setmanal dissabte vinent, amb un número 1 de 64 pàgines dedicades a l’opinió, entrevistes i reportatges

Dissabte 26 de maig. És la data en què La República arribarà als quioscos amb la seva definitiva periodicitat setmanal, un mes després de la sortida del número zero. El número 1 arriba amb una entrevista als tres consellers exiliats a Brussel·les, Lluís Puig, Meritxell Serret i Toni Comín, i altres entrevistes i reportatges entre els que destaquen un gran dossier sobre el moment actual de la política catalana, un informe sobre les deu claus de les municipals que se celebraran just d’aquí un any o una entrevista al relator independent de l’ONU Alfred de Zayas. En el número d’arrencada s’estrenaran alguns dels analistes que seran habituals en aquesta publicació, com Bea Talegón, Salvador Cardús, Laura Pinyol o Patrycia Centeno. Una de les novetats que incorporarà la revista respecte del número zero serà una Agenda republicana destinada a servir de punt de referència per a totes aquelles activitats relacionades amb el foment cívic del republicanisme i els actes de suport als presos i exiliats.

51.000 exemplars

La República serà cada dissabte al quiosc i els diumenges també es distribuirà amb El Punt Avui, un fet que ja es va produir amb el llançament del número zero, del qual se’n van vendre 51.000 exemplars i es va exhaurir a la meitat de punts de venda de premsa del país. D’aquesta xifra, 24.000 exemplars es van vendre el dissabte en solitari, mentre que 27.000 van contribuir a incrementar les vendes d’El Punt Avui. El setmanari La República està editat per la Societat Limitada Laboral Maig 2011 i té una quinzena de periodistes. L’objectiu dels professionals que impulsen aquest projecte és elaborar un producte que tracti sobre el nou país en construcció, posant un accent especial en l’actualitat política, però fent també informació general, de tot tipus. Una periodicitat, la setmanal, que ha de permetre treballar amb el material periodístic d’una manera més reposada, pausada i reflexiva, defugint la rabiosa actualitat, l’última hora, el minut a minut.

Versió digital

Visual i versàtil i adaptable a totes les pantalles i dispositius mòbils, el web www.lrp.cat ofereix tots els continguts de La República amb una navegació senzilla i ràpida i un disseny que facilita una lectura còmoda. En l’edició digital també es podrà accedir a alguns dels vídeos de les entrevistes que es publiquen en paper. També es poden seguir totes les novetats de la publicació a través de les xarxes socials. Tant si es vol llegir La República en el suport tradicional –paper– com fer-ho a través d’una pantalla, es pot formalitzar la subscripció al setmanari de manera ràpida i senzilla a través del lloc web www.lrp.cat o enviant un correu electrònic a l’adreça info@lrp.cat.

Carnet de La República

La subscripció en paper i digital té un cost anual de 72 euros, mentre que la subscripció exclusivament digital té un preu més reduït, de només 12 euros anuals. Ens els dos casos, el subscriptor rebrà un carnet personalitzat amb les seves dades. En el cas de la subscripció en paper, amb aquest carnet podrà recollir cada setmana la revista al quiosc que triï. Els subscriptors de la versió en paper també tindran accés a la versió digital, que fonamentalment oferirà els mateixos continguts que en paper. La República serà accessible des de dispositius Android i iOS (iPhone i iPad).

Gràfics
Una secció habitual de la revista serà la doble plana central, on sempre es publicarà el ‘Megagràfic’, un reportatge basat en dades que repassarà temes d’actualitat i estadístiques diverses sobre qualsevol àmbit polític, social o cultural.
Distensió
Els reportatges i les entrevistes de fons que contindrà la revista tindran el contrapunt en algunes planes amb contingut irònic o directament humorístic, com són la secció dedicada a la monarquia o la contraportada, amb el còmic Tavèrnia.
Joves
Els joves i la mainada rebran un tracte molt personalitzat a La Repú-blica amb un mínim de quatre planes cada setmana destinades a satisfer la seva curiositat informativa d’una manera molt gràfica i visual, adequada a la seva edat.
Agenda.
Els lectors de La República trobaran cada setmana l’Agenda Republicana, un recull dels principals actes relacionats amb el republicanisme, des d’actes reivindicatius de suport als presos i exiliats, fins a concerts o conferències relacionades.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.