Ajuda. Descarregar aplicacions mòbils

Apple

Com podem descarregar aplicacions amb App Store

1. Engegar el dispositiu i tocar l’aplicació App Store. Aquesta és la icona que trobarem en l'iPhone.

2. Buscar al cercador “lrp” . Triar l’edició que volem.

3. Un cop hem trobat l'aplicació i hem triat quin producte volem descarregar (El Punt Avui, La República, L'Esportiu …), prémer “Obtenir” i, tot seguit, “Instal·lar app”.

4. Automàticament se’ns instal·larà una icona a la pantalla principal del dispositiu.

5. Tenim unes quantes descàrregues gratuïtes. Un cop esgotades les descàrregues, hem de ser subscriptors per continuar tinguent-hi accés.

6. En el cas de nous subscriptors, finalment només caldrà omplir el formulari d'activació

• Un cop hàgiu omplert el formulari, ja podeu obrir l'app i introduir el nom d'usuari i clau que heu escrit al formulari.
  • L'usuari i la clau només s'han d'escriure la primera vegada que s'accedeixi a l'aplicació.