El dossier

Última setmana de votacions

El període de votacions dels Premis Republicans de l’Any arriba a la recta final. L’1 de setembre es tanca la participació i una setmana després es donarà a conèixer el nom dels guanyadors de les sis categories

Prop de dos mil subscriptors han participat ja en les votacions de la primera edició dels Premis Republicans de l’Any, organitzats per La República. Amb aquest bon ritme de participació, s’arriba a la recta final del període obert per escollir els guanyadors de les sis categories proposades. Els Premis Republicans de l’Any estan destinats a reconèixer aquelles persones, entitats i organitzacions que hagin destacat per la defensa dels valors republicans relacionats amb la solidaritat, l’excel·lència professional i el compromís cívic, així com també les trajectòries individuals i col·lectives dedicades a treballar per la construcció de la República Catalana.

L’objectiu d’aquests guardons és contribuir a la consolidació i l’ampliació dels espais republicans més enllà de l’àmbit institucional.

A més a més de les sis categories obertes a l’elecció dels subscriptors, La República atorgarà el Premi Memòria Republicana a títol pòstum a Muriel Casals, i el Premi d’Honor de La República, ex aequo, a tots els presos i exiliats del procés independentista. Els premis es lliuraran en un acte el dia 1 d’octubre.

Premis Republicans de l’Any

Premi Republicà de l’Any

Pep Guardiola, Ada Parellada i Jaume Roures

Premi al Mèrit Republicà

Proactiva Open Arms, Banc dels Aliments i Fundació Arrels

Premi República de les Arts

Revista Enderrock, Sergi López i Valtònyc

Premi Reflexió Republicana

Isabel-Clara Simó, Jordi Borràs i Albano-Dante Fachin i Àngels Martínez Castells

Premi Primer d’Octubre

Vicent Partal, Lluís Llach i Isona Passola

Premi República Popular

Associació Catalana pels Drets Civils, AMI i Avis i Àvies per la Llibertat (Reus)

Com puc votar?

Tenen opció de votar tots els subscriptors d’El Punt Avui, La República, L’Econòmic, L’Esportiu i Catalonia Today. Per fer-ho, només cal entrar al portal Lrp.cat, identificar-se com a subscriptor de qualsevol d’aquestes publicacions i escollir els noms dels tres nominats en cadascuna de les categories. També es pot votar trucant al telèfon 972 186 400.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor