El dossier

Premis Republicans de l’Any

El lliurament dels guardons del setmanari La República es farà el dia 26 de novembre en un acte a l’Auditori Palau de Congressos de Girona que vol ser multitudinari i emotiu

INFORMACIÓ BÀSICA Dilluns, 26 de novembre, a les vuit del vespre, a l’Auditori de Girona

. CARLES RIBERA

cribera@lrp.cat

Dilluns, 26 de novembre. Vuit del vespre. Auditori Palau de Congressos de Girona. Aquestes són les coordenades bàsiques de l’acte central dels premis del setmanari La República, que es lliuraran per primera vegada. Després de les votacions populars, en què van poder participar subscriptors i lectors de la revista i també els subscriptors d’El Punt Avui, L’Econòmic, L’Esportiu i el Catalonia Today, s’acosta el moment de fer l’acte de reconeixement als premiats, que van ser escollits en un procés que va estar obert durant els mesos de juliol i d’agost, el resultat del qual es va donar a conèixer en l’edició de La República del dia 8 de setembre.

La intensitat i la dificultat del moment polític actual han fet que en aquesta primera edició dels premis, a banda de les sis categories que es van sotmetre a votació (vegeu el quadre de la pàgina següent), des del setmanari decidíssim que calia fer un reconeixement públic especial a totes les persones que han sacrificat la seva llibertat per la causa republicana i que estan injustament empresonats i a l’exili des de fa un any. També s’ha volgut premiar amb un reconeixement a títol pòstum una persona que va treballar intensament pel futur d’aquest país, Muriel Casals.

ASSISTÈNCIA A L’ACTE

L’organització està fent aquests dies la tramesa de les invitacions per a l’esdeveniment a l’Auditori Palau de Congressos de Girona, que té un aforament de més d’un miler de localitats. La República ha volgut tenir una deferència amb els participants en la votació i amb els subscriptors, tot i que la voluntat és que l’acte estigui obert a la societat en general en funció de la disponibilitat de places. Per sol·licitar una invitació, només cal que envieu un correu a confirmacions@lrp.cat i espereu que l’organització us confirmi la inscripció.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.