El dossier

HISTÒRIES DE LA COVID

DOSSIER ESPECIAL EN EL PRÒXIM NÚMERO

En primera persona

La República donarà veu la setmana vinent a cinquanta persones anònimes que ens explicaran com han viscut aquest any de pandèmia, com s’han vist afectades les seves vides i les seves feines

No hi ha ningú que aquest any que s’acaba no s’hagi vist afectat, d’una manera o d’una altra, per la pandèmia. En la revista de la setmana vinent, donarem veu a cinquanta persones que han patit pels seus pacients, per la seva feina i, en alguns casos, per la seva vida. El coronavirus ho ha trasbalsat tot, però també ha demostrat una capacitat de resiliència important per part de la població. La clau de la pandèmia ha estat l’adaptació i l’aprenentatge per poder continuar endavant malgrat les dificultats. En les cinquanta entrevistes descobrirem la cara més trista de la crisi, coneixerem persones que s’han trobat en situacions molt complicades, com el metge que es va reinfectar, però també veurem la voluntat de tirar endavant i de fer-ho amb la màxima esperança, com el cas de dos germans que han decidit que, justament aquest, era el millor moment per tenir el primer fill. Una revista que recull neguits, pors, crítiques i emocions com les que hem viscut tots nosaltres.

EL GALET MASCARETA

El periodista, guionista i il·lustrador Xavi Roca és l’autor de la portada del número especial de La República, a partir d’un dibuix que va publicar a Twitter i Instagram –@xaviroca66– en què feia servir el típic galet de Nadal com si fos una mascareta. “Els dibuixos que faig sempre s’inspiren en situacions de la vida quotidiana”, explica.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.