El dossier

CÉSAR GUZMÁN

EMPLEAT DE SUPERMERCAT (BADALONA)

“La seguretat del client és el primer”

Un dia xerres tranquil amb els clients, mentre els serveixes, i l’endemà estàs controlant l’aforament del supermercat i explicant-los que han de mantenir la distància de seguretat i desinfectar-se les mans... César Guzmán, empleat d’un establiment de la cooperativa Coviran, a Badalona, és un dels milers de persones que han estat fonamentals aquests mesos. Han passat molt neguit, per ells mateixos, per les seves famílies i per tots i cadascun dels seus clients. “És evident que el sector de la salut ha estat, i és, primordial, però hi ha milers de treballadors que també ho són, com els que estem en l’alimentació, o els que s’ocupen de la neteja. No cal que ens donin les gràcies, fem la nostra feina tan bé com sabem, però està bé que es reconegui la feina d’aquests sectors, que també són essencials.” En César i els seus companys treballen en un supermercat abocat al barri, per on passen persones de totes les edats, famílies, avis... “De vegades pateixes, perquè fa temps que no veus algú, i aleshores t’assabentes que un veí li està fent la compra. I respires alleujat.” En altres ocasions, la preocupació està justificada, i els arriba que algú s’ha contagiat. “Coneixes els clients pel seu nom, i sap molt greu.”

“El supermercat és un espai on la seguretat del client és el primer.” Seguretat que trobaran allò que necessiten, sent ben atesos, i amb higiene escrupolosa. “Per això estem!”

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor