El dossier

SANDRA NIETO

PROPIETÀRIA DE LA BOTIGA ERÒTICA THE LUXURY LOVE (BARCELONA)

“Amazon s’ha fet d’or venent vibradors”

CONFINAMENT
“Amb un amic meu, que viu al costat de la botiga, quedàvem a l’estanc per fer l’intercanvi de roba interior...”

Sí, és cert. La sospita es confirma: el confinament i les restriccions han fet incrementar les vendes de joguines sexuals i d’altres ginys, tots relacionats amb la matèria. Sandra Nieto fa anys que va muntar The Luxury Love, al barri del Born de Barcelona. No ens enganyem, però: s’ha fet molta compra en línia, a través de grans plataformes... llegeixi’s Amazon. “Les botigues estaven tancades, i sí, hem venut, però no com el senyor Amazon... Amazon s’ha fet d’or venent vibradors!” Ven en línia, sí, però la política de rebaixar preus té un límit. Acaba sent pa per a avui, fam per a demà. “Què puc oferir, davant d’Amazon? El meu assessorament. Hi ha clients que ho busquen. Aquest client pagarà una mica més, però comptarà amb un servei, juntament amb el producte. «Què m’agradarà?», «Per on començo?» Hi ha mil tipus de vibradors! Faig de sexòloga terapeuta, per a tots els dubtes i consultes.” És evident que no es pot anar en contra dels canvis en els hàbits de consum, comenta. “No estic en contra d’Amazon! Cal que cadascú es busqui els seus clients. N’hi ha per a tothom. Hi ha persones que s’estimen més arriscar-se i potser trobar-se que el que volien no coincideix amb el que li envien, i d’altres que prefereixen la botiga física, poder veure, tocar i preguntar. Hi ha espai per a tothom, no he de lluitar contra res.”

Durant el confinament hi ha hagut situacions curioses, i recorda el cas d’un client que viu al costat de casa seva: “Com que no podíem sortir, li havia d’enviar coses per correu!” “Amb un amic meu, que viu al costat de la botiga, quedàvem a l’estanc per fer l’intercanvi de roba interior... anècdotes divertides! Amb aquest negoci ja fa set anys que dono moltes alegries, i m’encanta!” Quant als costums en aquesta matèria, Sandra Nieto explica que l’aparició del Satisfyer –succionador de clítoris–, ho ha revolucionat tot, pel que fa a la sexualitat femenina. “Ha obert un altre món, ha aconseguit que moltes dones tinguin un orgasme, i és molt important. Ara, que sigui el millor... no. El Nadal passat vaig tenir clientes de gairebé 80 anys que el volien provar! I preguntaven: «Com funciona això?»” Hi ha qui, en lloc d’emmagatzemar llevat ha anat a omplir el rebost a la seva botiga, per si de cas ens tornen a confinar... Davant d’altres formes de compra, Nieto aposta per la qualitat i per trencar l’estereotip del mal gust. Una cosa és l’erotisme i una altra, la pornografia. “El típic sex-shop ha desaparegut!”

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor