El dossier

Horrorland es trasllada al Maresme

El popular parc del terror, que es va acomiadar de Cercs a causa de la crisi del coronavirus, anuncia nou emplaçament al parc aquàtic d’Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt i obrirà les portes el 15 d’octubre

Horrorland, el primer parc del terror d’Europa, es tornarà a posar en marxa a la tardor. El nou espai escollit és el parc aquàtic d’Illa Fantasia, en el terme municipal de Vilassar de Dalt, al Maresme i obrirà portes el 15 d’octubre amb una oferta que s’allargarà durant 11 dies. Els responsables del parc han anunciat un espectacle totalment nou, amb un aforament limitat i que respectarà els grups bombolla quan s’accedeixi a les diferents experiències. El passat mes de març, i després de tres anys de funcionament a l’antiga central elèctrica de Cercs, al Berguedà, s’anunciava el tancament de l’espectacle, segons els responsables, “per la falta d’ajudes institucionals”. Tot i això, la proposta havia patit un greu revés per culpa de les restriccions ocasionades per la crisi de la còvid-19. El 2020 ja no va poder obrir tot i tenir totes les entrades venudes. Horrorland, però, ja va assegurar que el projecte tornaria a engegar aviat dins o fora de Catalunya.

Illa Fantasia és un dels parcs aquàtics de referència de la demarcació de Barcelona i ha estat escenari també de concerts, actuacions de tot tipus i trobades multitudinàries, com ara la Water Park Party, considerada la festa gai més gran d’Europa i on es reunien al voltant de 8.000 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor