El dossier

La demanda d’estudis de salut es dispara al Tecnocampus de Mataró

T.M.

El Tecnocampus de Mataró, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) està d’enhorabona. La demanda dels diferents estudis vinculats a la salut ((Infermeria, Fisioteràpia, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i la doble titulació de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport ) ha augmentat respecta l’any anterior. En concret, se situen en un 14,9% més respecte a l’any anterior. De fet, destaca el Grau d’Infermeria, que suposa un 69,6% més i el de Fisioteràpia, que puja un 33,3% més. Tots els estudis vinculats a aquest àmbit demanen una nota de tall superior al 9 i en el procés de preinscripció universitària del juny van ser assignats 913 estudiants en el conjunt de graus i dobles graus. D’aquest total, 498 han triat el TecnoCampus en primera preferència (les sol·licituds en primera preferència han estat 789, de manera que hi ha una important llista d’espera pels casos de renúncia de plaça entre els ja assignats).

Més enllà de la salut, els graus de Màrqueting i Comunitats Digitals, Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i la doble titulació d’aquests dos graus tenen una demanda en primera preferència que supera les places ofertes i, per tant, nota de tall. En l’àmbit de la tecnologia, destaca l’Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació, amb una forta recuperació de la demanda i una nota de tall de 6,3. Precisament en aquest grau també ha augmentat considerablement la demanda, perquè gairebé s’ha duplicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor