El dossier

Carles Sans, “per fi sol” damunt d’un escenari

El Teatre Borràs acull des de dijous passat l’espectacle de Carles Sans Per fi sol!, un monòleg del membre del Tricicle en què per primera vegada parla sobre l’escenari. L’obra és una entretinguda repassada a l’anecdotari de l’actor des dels seus inicis fins a l’èxit obtingut amb Paco Mir i Xavier Gràcia amb la companyia Tricicle.

L’estrena del show es va celebrar el dijous 25 de novembre amb assistència de personalitats rellevants com Joan Laporta, els esportistes Xavi Hernández, Carles Puyol, Ona Carbonell, el cantant Joan Manel Serrat, els actors Santi Millán i José Corbacho, el periodista Josep Cuní, i l’escriptor Eduardo Mendoza, entre altres.

Després de quaranta anys actuant en silenci, Carles Sans ha creat una obra on no para de parlar interpretant ocurrents i divertides anècdotes reals -malgrat algunes d’elles puguin semblar increïbles- al voltant de Tricicle i del propi actor.

Per fi sol! explica els secrets d’una companyia teatral molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat. És un espectacle que no només sorprèn i fa riure pel que explica, sinó també perquè es representa a través del gest i la paraula de l’actor, qui perfila una galeria de divertits i entranyables personatges, aconseguint una fantàstica empatia entre l’artista i els espectadors. L’espectacle es pot veure fins el 16 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor