El dossier

“Esculls els mobles, el temps de subscripció i pagues una quota”

“En el meu cas, tenia un pis per llogar, però ningú s’animava. Estava a punt, però buit. El cert és que si entres a un pis nou i has de comprar el mobiliari això et pot representar 5.000 euros de despesa, pel cap baix. Taula, sofà, llits... Un amic em va parlar de Rentchester. Hi vaig contactar i ha estat genial. Vam acordar una quota fixa, que incloïa mobiliari i fins i tot certs electrodomèstics. Vam moblar el pis i de seguida va estar llogat.” És l’experiència d’un empresari barceloní, l’Oriol, que va trobar una solució global a través d’una empresa molt jove. Rentchester –i l’opció de compra, Buychester– va néixer a finals del 2019. Adolfo Delibes n’és un dels fundadors. “Jo treballava a Dubai des de feia tres anys, i qui ha acabat sent el meu soci, tot just hi arribava. Jo ja tornava cap a casa i com que m’havia hagut de comprar tots els mobles, perquè no vaig tenir cap altra alternativa, vaig posar-los a la venda, per recuperar alguns diners. Va ser un desastre, una pèrdua de temps, i en vaig recuperar poquíssim. Tots dos vam pensar: «Com és que no hi ha cap altra opció, amb la quantitat de moviments que fem, de canvis, de mudances?»”

Van veure que als Estats Units i a l’Índia, des del 2016 començava a funcionar aquest negoci del lloguer de mobles, i van decidir portar-lo a Europa. Primer a Madrid, després a Barcelona. I han anat ampliant. “Bàsicament, els nostres clients busquen viure sense càrregues. Si troben feina en una altra ciutat, poden traslladar-se i tenir-ho tot resolt en quinze dies. La nostra oferta, per a particulars i empreses, és simple, flexible i sostenible. Entres a la plataforma esculls els mobles, el temps de subscripció i pagues una quota mensual fixa, sense fiances, sense dipòsits.” Si es vol, es pot allargar la subscripció. I també es poden acabar comprant els mobles, “per un preu que no trobaran al mercat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor