Serà notícia

+ AGENDA

Diumenge, 3 de juny

Més música a Berga

La plaça de Sant Joan tornarà ser l’escenari, a les 19 h, d’aquest acte diari, en què músics berguedans interpreten el Cant dels ocells per demanar la llibertat dels presos.

Dilluns, 4 de juny

A la plaça de la Vila

Com cada dilluns, a la plaça de la Vila de Gràcia de Barcelona es durà a terme una concentració demanant la llibertat dels presos, a les 20 h. Aquest dilluns hi haurà la presència de la poeta Aina Torres.

Dimecres, 6 de juny

Presentació ACDC

L’Associació Catalana pels Drets Civils es presentarà a les 19.30 h al Centre Cívic l’Escorxador de Vilafranca del Penedès.

Dimecres, 6 de juny

Regressió o progrés?

A l’auditori de la Fundació Iluro de Mataró es farà la xerrada “Regressió o progrés mediàtic?”, a càrrec d’Àlex Gutiérrez, periodista del diari Ara. L’acte està organitzat per l’assemblea territorial de l’ANC.

...i a

SANT ESTEVE

DE LES ROURES

Tots a la platja

Veïnes i veïns de Sant Esteve, necessitem la vostra ajuda: els GDR s’han endut totes les banderes grogues de les platges de Lleida i de la nostra platja, així que us demanem a tots que vingueu a omplir la platja de banderes grogues dilluns a les 9 h. #ensbanyarem

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor