Serà notícia

Agenda republicana

Del 3 al 10 de juny del 2018

Diumenge, 3 de juny

Catifa de flors

acte reivindicatiu
a La Garriga.
Xavi Oltra

A la plaça de l’Església del municipi de La Garriga, a la comarca del Vallès Oriental, la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) elaborarà, durant el Corpus, una catifa de flors per a reivindicar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats i exiliades.

Dissabte, 9 de juny

Avis i àvies, a Riudoms

concentració
a Riudoms.
Xavi Oltra

Cada dissabte, al municipi de Riudoms (Baix Camp), es porta a terme una concentració a les dotze del migdia per reclamar la llibertat dels presos polítics i exiliats. A l’acte, organitzat per avis i àvies, es fan dos tombs a la plaça, es canta l’himne de Els Segadors i es fan parlaments.

Dijous, 7 de juny

Reivindicació a Balaguer

TROBADA
a Balaguer per reivindicar l’alliberament dels presos polítics.
Xavi Oltra

Cada dijous i des del febrer es porta a terme una trobada del Col·lectiu Llibertat de Balaguer, format sobretot per persones jubilades del municipi i de la comarca de La Noguera, per reivindicar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. El lloc de trobada és la Plaça del Mercadal, a les 10.30 hores.

Dimecres, 6 de juny

Més Sopars Grocs

sopar GROC
a El Masnou, al recinte Vins i divins, a les vuit del vespre.
Xavi Oltra

El Masnou serà l’escenari el proper dimecres a les vuit del vespre d’un altre Sopar Groc, en suport dels presos polítics i exiliats. L’acte està organitzat per Les Capitanes del Masnou i es realitzarà al recinte Vins i divins, a la Carretera de Barcelona, 3, a El Masnou. El proper divendres dia 8 també es duran a terme més Sopars Grocs, en aquest cas als municipis de Premià de Mar i Igualada. Tots dos sopars seran a les nou del vespre i estan organitzats per l’Assemblea Nacional Catalana, i Òmnium Cultural al Penedès, Anoia i Garraf, respectivament.

Diumenge, 3 de juny

Marxa a Sant Celoni

MARXA PER La LLIBERTAT
a Sant Celoni
Xavi Oltra

El dia 3 a les 9.30 hores a la Plaça de la Vila de Sant Celoni es durà a terme la ‘Marxa per la Llibertat’, que organitza l’ANC. Es faran dos recorreguts, caminant o corrent, de set i deu kilòmetres. Es tracta d’una marxa solidària per recollir fons.

Diumenge, 3 de juny

Inauguració de la plaça de l’1 d’octubre, a Gurb

inauguració
a Gurb de la plaça de l’1 d’octubre, en un acte en qui vulgui pot portar fotografies seves del dia del referèndum.
Xavi Oltra

La localitat de Gurb (Osona) inaugura el diumenge 3 de juny la seva nova plaça de l’1 d’octubre, a les deu del matí. A l’acte, organitzat per la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, hi haurà xocolatada, diverses actuacions musicals i una mostra fotogràfica, a més de la presència de membres del govern legítim, l’ANC, Òmnium Cultural i l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC). Els assistents podran portar fotografies seves de l’1 d’octubre, per ser exposades. El nou espai, que porta aquest nom, està ubicat a la confluència de l’Avinguda Sant Bartomeu, el carrer Jacint Verdaguer i el passeig de Prixana.

Dimecres, 6 de juny

Poesia reivindicativa

CONCENTRACIÓ
a Barcelona, a la Plaça del Rei, cada dimecres.
Xavi Oltra

Al cor de Barcelona, a la Plaça del Rei, cada dimecres hi ha una concentració a les set, en un acte en què s’escolten diverses poesies i cançons, demanant també la llibertat dels presos polítics i exiliats per la repressió de l’Estat espanyol. Art i reivindicació, en un espai emblemàtic.

Divendres, 8 de juny

Caminades pels presos

CAMINADES PELS PRESOS POLÍTICS
a la Plaça Catalunya de Barcelona.
Xavi Oltra

Tots els divendres, a la Plaça Catalunya, es segueixen fent a les set les ‘Caminades pels presos polítics i el retorn del Govern a l’exili’. Ara farà un any que s’organitzen aquestes trobades, que van arrencar per demanar el SÍ a l’1-O.

Divendres, 8 de juny

“Demà tindrem sort”

presentació d’un llibre
a Santa Coloma de Farners.
Xavi Oltra

La seu d’Òmnium La Selva, al municipi de Santa Coloma de Farners, acollirà a les vuit la presentació del llibre “Demà tindrem sort”, amb la presència de l’autora, Núria Martí, i el protagonista del llibre, Joan Pacheco.

Dijous, 7 de juny

El procés... on som?

conferència
a la Carretera de Vilassar de Dalt, 100, a Premià de Mar.
Xavi Oltra

El periodista Vicent Partal, director de Vilaweb, oferirà una conferència a la Biblioteca Martí Rosselló, a Premià de Mar, on parlarà sobre el procés de la independència i el moment en el que ens trobem. Partal oferirà les claus per comprendre la complexitat política del moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor