Serà notícia

+ AGENDA

Dimarts, 3 de juliol

Presentació de ‘Memòries de l’exili mexicà’

Sergi Font, president d’Òmnium Gironès, presentarà, a les 19 h, a la terrassa del bar +CUB, a tocar de la plaça de Catalunya de Girona, el llibre Memòries de l’exili mexicà (primer volum, 1943-1956), d’Artur Bladé i Desumvila. A la presentació també hi seran el seu fill, Artur Bladé, i Mon Marquès.

Divendres, 6 de juliol

‘Llengua, estat i nació’

Carles Riera, sociòleg i diputat del Parlament de Catalunya, oferirà el divendres 6 de juliol, a les 19 h, una conferència amb el títol Llengua, estat i nació, a la Biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar.

Diumenge, 8 de juliol

Diada groga a Tordera

Tordera acollirà a la plaça de l’Església (19 h) una “Diada groga”, amb lectura de poemes a càrrec de Pepa Arenós i Joan Lluís Bozzo i parlaments dels familiars del presos.

...i a SANT ESTEVE DE LES ROURES
El #gigacalvo!
Els catalans fem coses, no hi ha veritat més absoluta, i per això el diumenge 8, a les 21 h (que ja fa massa calor), volem batre un altre rècord fent el calvo més multitudinari de la història! El #gigacalvo!
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor