Serà notícia

Agenda republicana

De l’1 al 8 de juliol del 2018

Diumenge 1 juliol

Caminada groga a Mont-ral

El diumenge dia 1 de juliol a les deu del matí se celebra la “Caminada groga solidària” a Mont-ral, organitzada per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades. Els beneficis aniran destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Dimarts 3 juliol

A Sant Feliu de Pallerols

Cada dimarts i dijous, al municipi de Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa, es du a terme, a les 19 h, una concentració a la plaça el Firal, per demanar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. L’acte està organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Feliu de Pallerols.

Dimecres 4 juliol

Debat a Vilafranca

El dimecres 4 de juliol es durà a terme a les 19 h al Casal Societat La Principal de Vilafranca un debat amb el títol El sistema judicial contra els líders polítics catalans. Us i abús dels tribunals espanyols. A l’acte, organitzat per l’ANC de Vilafranca del Penedès, hi seran Jaume Alonso-Cuevillas, advocat del president Carles Puigdemont; Olga Arderiu, advocada de expresidenta del Parlament de Catalunya Carme Forcadell, i Jordi Pina, advocat de Jordi Sànchez, diputat del Parlament i expresident de l’ANC, i dels també diputats Josep Rull i Jordi Turull. El debat estarà moderat per Ricard Rafecas, director del setmanari 3d8.

Dijous 5 juliol

Conferència, ‘Internacionalitzem’

Mikko Kärnä, parlamentari finlandès; Albert Ginjaume, excònsol de Finlàndia, i Anna Arqué, portaveu als Països Catalans de la International Commission of European Citizens (ICEC), seran els protagonistes de la conferència Internacionalitzem. Catalunya, com ens veuen?. L’acte, moderat pel filòleg català, hispànic i anglès Toni Tobella, se celebrarà al Teatre de Sarrià de Barcelona, a dos quarts de vuit del vespre. La conferència està organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana de Sarrià-Sant Gervasi.

Dijous 5 juliol

Xerrada d’Elisenda Paluzie

La sala d’actes del Centre Cultural de Ripollet acollirà dijous, a les 20 h, una xerrada amb l’Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, amb el títol Situació política actual, perspectives de futur i paper de la societat civil.

Divendres 6 juliol

Sopar groc a Solsona

La sala polivalent de Solsona acollirà el divendres dia 6 un sopar groc solidari, a les 21 h. L’acte està organitzat per l’ANC de Solsona, amb la col·laboració d’Òmnium, la CUP, el PDeCAT, ERC i els restaurants de la zona. El mateix divendres 6 de juliol també hi haurà sopars grocs, a les 20 h, a Cerdanyola del Vallès; al pavelló Molí de l’Esquerrà de Balaguer i a la plaça de l’Estació de Masquefa, on també es farà una taula rodona.

Divendres 6 juliol

Sopar groc a Valls

La sala Kursaal de Valls acollirà el divendres 6 de juliol, a les 21 h, un sopar groc al qual assistiran Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, i Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural.

Divendres 6 juliol

‘Berga, un poble empresonat’

La Comissió Poble Empresonat organitzarà el cap de setmana, del 6 al 8 de juliol, l’acció Berga, un poble empresonat, a la plaça de les Fonts del municipi del Berguedà. L’acció consistirà a tancar-se en una presó per posar de manifest el dèficit democràtic que viu l’Estat espanyol. El lema és Entra a la presó per solidaritat, per dignitat i com a denúncia. L’organització té obertes les inscripcions a www.unpobleempresonat.cat

Dissabte 7 juliol

Sopar solidari a Sant Andreu

El dissabte 7 de juliol, a les 20 h, se celebrarà un sopar solidari amb el lema #FreeJunqueras, al barri de Sant Andreu (Barcelona). El sopar tindrà lloc, concretament, al carrer Servet, on va néixer Oriol Junqueras. És imprescindible reservar prèviament per WhatsApp al 661 782 637. Tots els beneficis de l’acte, en què hi haurà actuacions musicals, es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Dissabte 7 juliol

‘Demà pots ser tu’, al Poblenou

El dissabte 7 de juliol es presentarà al barri del Poblenou de Barcelona la campanya Demà pots ser tu, a la plaça Can Felipa, a partir de les 19.30 h. A l’acte, organitzat per Òmnium Cultural Sant Martí, hi intervindran Jordi Pesarrodona, comediant; Guillermo Martínez-Vela, director d’El Jueves; Simona Levi, activista i cofundadora d’Xnet; Pepe Beúnza, de Novact - Institut Internacional per l’Acció Noviolenta, i Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, a més de represaliats locals. L’acte anirà acompanyat d’un sopar solidari, a les 22 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor