Serà notícia

+ AGENDA

Del 6 al 8 de juliol

Un poble empresonat

La Comissió Poble Empresonat organitza fins al 8 de juliol l’acció Berga, un poble empresonat, a la plaça de les Fonts. L’acte consisteix a tancar-se en una presó per posar de manifest el dèficit democràtic que viu l’Estat espanyol. www.unpobleempresonat.cat

Dilluns, 9 de juliol

Concentració a Gràcia

Com cada dilluns, a les vuit del vespre, concentració a la plaça de la Vila de Gràcia per la llibertat dels presos polítics. Amb la participació de Llapispanc, artista sonor.

Divendres, 13 de juliol

Xerrada amb Cotarelo

Sota el títol Està España en Europa? Catalunya, sí, el Teatre Ateneu de Tàrrega ofereix el divendres 13 de juliol, a les 20 h, una entrevista xerrada de Lourdes Cardona, directora del setmanari Nova Tàrrega, al politòleg Ramon Cotarelo.

...i a

SANT ESTEVE

DE LES ROURES

Botifarrada vegana

El dilluns 9 de juliol, a les 21 h, es farà una botifarrada vegana popular a la plaça de l’Ajuntament per recaptar diners per a les caixes de resistència. A més, hi haurà cinema a la fresca amb la projecció de tots els capítols de Plats Bruts... dues vegades.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor