Serà notícia

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 19 al 25 d’agost

Dimarts 21 d’agost

Activitats a la plaça Joanic

El barri de Gràcia de Barcelona es mobilitza, encara més, amb motiu de les festes. Per al dimarts a partir de dos quarts de vuit hi ha programades una sèrie d’activitats, com ara jocs, tallers, vermut i un assaig de l’Onze de Setembre, al carrer Pi i Margall. A les vuit hi haurà una tertúlia a la fresca, amb la presència de representants de partits polítics; la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i el periodista Maiol Roger, que farà de moderador. També, a la mateixa plaça Joanic, hi haurà un sopar groc, amb presència de familiars dels presos polítics i exiliats, a partir de dos quarts de deu del vespre. El mateix dia 21 està previst que hi hagi parades informatives a tot el barri de Gràcia.

Dimarts 21 d’agost

Concentració a Vic

Com cada dimarts de juliol i agost, la plaça Major de Vic a les deu del matí serà l’escenari d’una concentració per reclamar la llibertat dels presos polítics.

Dimarts 21 d’agost

Sopar groc a la presó

Tots els dimarts, a dos quarts de nou del vespre, es du a terme un sopar groc a la presó del Puig de les Basses, per reclamar la llibertat de la Dolors Bassa.

Dimarts 21 d’agost

Immersió per la llibertat

El dimarts dia 21 d’agost tindrà lloc l’acció #SenseLímits a la platja de l’Estartit, en suport als presos polítics i exiliats. Els participants en l’esdeveniment sortiran en caiac des de la platja portant fotos dels presos polítics i exiliats fins al Carall Bernat de les illes Medes, on es farà una immersió. A la tornada, els caiacs formaran un llaç groc enmig del mar. L’acte, amb el lema #UsVolemACasa, està organitzat per Crida per la Llibertat, Taula per la Llibertat i la Democràcia - Torroella de Montgrí i l’Estartit, EMD de l’Estartit, Xaloc Diving Center i Kayaking Costa Brava. L’acció es durà a terme al migdia i hi haurà també dinar groc.

Dijous 23 d’agost

Pedalem per la independència

Els participants en la pedalada per la independència i els presos polítics arribaran dijous a Vic, a la plaça Major, entre el migdia i primera hora de la tarda.

Divendres 24 d’agost

Clam per la llibertat al Moianès

El recinte de l’Escola Pia de Moià serà el marc divendres a les set de la tarda d’un sopar groc per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. També estan previstos diversos concerts i parlaments de personalitats, artistes i col·lectius. La recaptació de la vetllada solidària anirà íntegrament destinada a l’Associació Catalana pels Drets Civils. L’entrada als concerts és gratuïta. L’acte està organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana del Moianès.

Dissabte 25 d’agost

Sopar groc a Malgrat de Mar

El dissabte 25 d’agost hi haurà un sopar groc a Malgrat de Mar, a dos quarts de nou del vespre, i també un vermut groc a la Canonja, a les dotze del migdia.

Dissabte 25 d’agost

Valls per la llibertat

Cada dissabte continuen al municipi de Valls les concentracions per la llibertat dels presos polítics, a les dotze del migdia davant de Sant Roc.

Dissabte 25 d’agost

Cartes per la llibertat

Per al dissabte 25 d’agost hi ha prevista una concentració al carrer de Verdaguer de Vic per dur a terme un taller en què s’escriuran cartes als presos.

Dissabte 25 d’agost

Sopar groc a Bagà

La plaça Porxada de Bagà (Berguedà) serà l’escenari el dissabte 25 d’agost d’un sopar groc solidari, amb la presència i parlaments de familiars de presos i exiliats polítics. Després dels parlaments hi haurà ball amb Fermí Riu. Els beneficis es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Dissabte 25 d’agost

Caminada a Tàrrega

El dissabte a dos quarts de nou hi haurà una caminada solidària nocturna a Tàrrega que sortirà des de la plaça del Carme. En total, els participants recorreran 8 quilòmetres de distància.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor