Serà notícia

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 16 al 23 de setembre

Diumenge 16 setembre

Concert solidari a Manresa

El Parc del Riu de la ciutat de Manresa serà l’escenari d’un concert solidari en favor dels presos polítics i dels exiliats. L’acte, que tindrà lloc a les 18 h i que s’allargarà fins a les 11.30 h, està organitzat per ERC del Bages.

Diumenge 16 setembre

Dinar groc a Molins de Rei

Molins de Rei organitza un dinar groc solidari per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats a la plaça 1 d’Octubre - plaça de la Llibertat, amb la presència de familiars dels presos i dels exiliats. L’acte tindrà lloc entre les 11.30 i les 17 h. Se servirà paella a les 14 h, i hi haurà xerrades dels familiars, l’actuació musical del grup Tancat per Vacances i un debat en què participaran Bea Talegón, directora d’opinió de Diario 16, i Quico Sallés, periodista d’El Món. L’acte festiu està organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana de Molins de Rei (Baix Llobregat).

Dilluns 17 setembre

Enriqueta Gallinat, cada dia

El col·lectiu Enriqueta Gallinat, format per un grup de veïns, es concentra cada dia des del 5 de novembre passat a la plaça del mateix nom, a la cruïlla del carrer Urgell amb l’Avinguda de Roma de Barcelona, a les 20.30 h. L’objectiu és reivindicar l’alliberament dels presos polítics catalans i el retorn dels exiliats, defensar la democràcia i denunciar la repressió de l’Estat espanyol. El grup, que es concentra cada dia durant mitja hora, participa també en altres concentracions i activitats i col·labora amb altres entitats en paradetes, assemblees, encartellades, recol·lectes, caminades i elaborant caretes o sopars per recollir fons per a les famílies dels presos polítics.

Dilluns 17 setembre

Concentració a Malgrat de Mar

Les Peixateries Velles de Malgrat de Mar acullen cada dilluns a les 20 h una concentració per demanar l’alliberament dels presos polítics.

Dimecres 19 setembre

El documental ‘20-S’, a Girona

El documental 20-S, produït per Mediapro i dirigit per Jaume Roures, serà projectat a la plaça Pere Calders de Girona, a les 20 h, en un acte obert i gratuït organitzat per Òmnium Gironès. En el documental repassa amb detall tots els fets ocorreguts el 20 de setembre del 2017 durant el registre de la Conselleria d’Economia i l’intent d’entrar il·legalment a la seu de la CUP.

Dimecres 19 setembre

Concentració a la plaça del Rei

La plaça del Rei de Barcelona acull des del mes de novembre passat, cada dimecres a les 19 h, una concentració per demanar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. L’acte solidari dura mitja hora i s’alternen dues o tres cançons amb la lectura de poemes i altres textos. També es fa un minut de silenci i, al final, es clou l’acte amb el cant d’Els segadors.

Dimecres 19 setembre

Cada dimecres, al Masnou

Cada dimecres, a les 19 h, hi ha una concentració davant l’ajuntament del Masnou (passeig Prat de la Riba) per demanar la llibertat dels presos. L’acte està organitzat per l’ANC del Masnou.

Dijous 20 setembre

Els avis i àvies, a Reus

El grup Taca d’Oli, Avis i Àvies de Catalunya per la Llibertat es presentarà al Teatre Bartrina de Reus, a les 20 h, en un acte en què hi haurà actuacions.

Divendres 21 setembre

Conferència a Manresa

Jordi Domingo i Josep Ramon Barberà parlaran a la UPC, en l’acte “República empremta de justícia i llibertat”, sobre El dret a l’autodeterminació’, a les 19.30 h.

Divendres 21 setembre

Reunió a la presó de Tarragona

Com cada divendres hi haurà una nova concentració a l’antiga presó de Tarragona, a les 20 h, convocada pels CDR i per demanar la llibertat dels presos.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor