Serà notícia

Agenda de l’1 d’octubre

Lloc: Escola Castell

Horari: 14 h

Activitat: El diumenge 30 de setembre, Dosrius celebrarà el Memorial 1-O amb una caravana de motards, que farà una ruta per diversos pobles, amb final a Canyamars i a Dosrius, on es farà una arrossada. El dia 1 hi haurà un acte institucional a les 19 h, a la sala de plens de l’Ajuntament.

RUTA FINS A DOSRIUS

Lloc: Can Llaurador

Horari: 20 h

Activitat: Teià celebrarà el primer aniversari de l’1-O el diumenge 30 amb una concentració als col·legis electorals (18.30 h), una marxa fins a la rotonda de l’inici de la Riera (19 h), el descobriment de plaques a la plaça de l’1-O d’octubre (19.30 h) i un acte popular amb cava i coca a Can Llaurador (20 h).

ACTE A TEIÀ

Lloc: plaça 1 d’octubre

Horari: 12.30 h

Activitat: El dilluns 1 d’octubre, Alella inaugurarà a les 12.30 h la plaça 1 d’octubre, al costat de la fàbrica de pintures. A les 14 h, hi haurà un dinar solidari a la plaça de l’Ajuntament i a la tarda, escriptura de cartes, espectacle infantil, visionament del documental 1-O i un correfoc.

INAUGURACIÓ A ALELLA

Lloc: Sala Joan Comellas

Horari: 19.30 h

Activitat: El dilluns 1 d’octubre, el Masnou inaugurarà una exposició a la Sala Joan Comellas de l’Edifici Centre.

EXPOSICIÓ AL MASNOU

Lloc: biblioteca pública

Horari: 11 h

Activitat: L’Ajuntament de Cabrils inaugurarà el nou espai Àgora el dilluns 1 d’octubre. També a Cabrils, el dia abans, es presentarà a les 12 h l’exposició Llum als ulls i força al braç: l’1-O, el dia que recordarem sempre.

nou espai a cabrils

Lloc: al costat del mercat

Activitat: El diumenge dia 30, la Plataforma 1-O del barri de Sant Antoni de Barcelona organitza xerrades, debats, activitats infantils, audiovisuals, sopars... per recordar L’autoorganització veïnal i popular: els dies previs a l’1-O.

MERCAT DE SANT ANTONI

Lloc: Institut Joan Fuster

Horari: 17 h

Activitat: El diumenge 30 de setembre, a les 17 h, hi haurà una concentració davant l’Institut Joan Fuster de Barcelona per fer un “arbre de la memòria”, com a acte de commemoració de l’1-O.

MEMÒRIA A L’INSTITUT JOAN FUSTER

Lloc: barri de Gràcia

Horari: 19 h

Activitat: El barri de Gràcia de Barcelona acollirà diverses activitats durant tot el diumenge 30 de setembre, al col·legis electorals. A les 17.14 h arribaran les urnes als col·legis, a les 18 h hi haurà una sortida en columnes des dels col·legis de Gràcia i a les 19 h hi haurà un acte unitari.

ACTE UNITARI A GRÀCIA

Lloc: Casa Sagnier

Horari: 20 h

Activitat: El diumenge diverses escoles de Barcelona commemoraran l’1-O. Al matí, als barris del Farró, Sant Gervasi, Sarrià i Vallvidrera. A la tarda, a les 17.14 h, a l’Escola Infant Jesús. A les 20 h hi haurà l’acte final a la Casa Sagnier, amb sopar i acte reivindicatiu.

‘HI TORNAREM A SER’, ALS BARRIS DE BARCELONA

Lloc: auditori Felip Pedrell

Horari: 20.30 h

Activitat: Dissabte 29, diumenge 30 i dilluns 1 d’octubre, als municipis de Jesús, Roquetes i Tortosa, estan previstos diversos actes. Dissabte, al Centre Cívic Ferreries de Tortosa, a partir de les 12 h, hi haurà jocs, tallers i dinar, i a les 21.30 h, al pavelló poliesportiu de Roquetes, l’activitat “Recordem l’acampada de l’1 d’octubre”. Diumenge hi haurà esmorzar a l’IES Daniel Mangrané de Jesús, concentració a la plaça Barcelona de Tortosa i trobada a les 13 h al mercat de Roquetes. Dilluns, a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa hi haurà una concentració i la lectura d’un manifest a les 20.30 h.

ACTEs a jesús, roquetes i tortosa

Lloc: parada d’autobusos

Horari: 14 h

Activitat: Gandesa farà un dinar groc diumenge dia 30. Prèviament, a les 11 h, hi haurà la sortida d’una cercavila des de l’ajuntament. A les 11.30 h es pintarà un mural a la paret de darrere de la parada d’autobusos i a les 12 h hi haurà un taller de cartes.

DINAR GROC A GANDESA

Lloc: davant l’ajuntament

Horari: 12 h

Activitat: La Torre de Cabdella (Vall Fosca) celebra el diumenge dia 30 “1-O, orgull de poble”. Hi haurà a partir de les 12 h vermut, dinar solidari, projecció del reportatge El primer dia d’octubre, assemblea i música.

“orgull de poble”, A LA VALL FOSCA

Lloc: carrer Primer d’Octubre

Horari: 13 h

Activitat: El diumenge dia 30 es descobrirà la placa del carrer Primer d’Octubre (antic carrer Joan Carles I), a Sant Jordi de Cercs. També hi haurà dinar, parlaments de Roger Español i Jordi Pesarrodona, entre d’altres, i ball popular.

NOVA PLACA A SANT JORDI DE CERCS

Lloc: Escola Mestre Andreu

Horari: 14 h

Activitat: Sant Joan de les Abadesses commemorarà l’1 d’octubre amb una festa el diumenge dia 30, al pati de l’escola Mestre Andreu. Es farà el joc “trobar l’urna” i hi haurà un vermut col·loqui, un dinar popular (14 h) i música, pintada de mural, projecció d’audiovisuals...

TORNEN A L’ESCOLA, A SANT JOAN DE LES ABADESSES

Lloc: carrer Industrials 5B

Horari: 19.30 h

Activitat: Al local d’ERC, a Castell d’Aro, es projectarà el documental de Mediapro 1-O i es farà una taula rodona amb la presència de Montse Rovira, Pep Solé, Josep Isern i Joan Margall. Joan Perich en serà el moderador.

Com es va fer l’1-o a castell-platja d’aro i s’agaró?

Lloc: Ajuntament Vell

Horari: 20 h

Activitat: Diumenge dia 30, a les 18 h, s’inaugurarà a Cassà de la Selva el parc 1 d’Octubre, a l’esplanada de davant de l’escola Aldrich. Dilluns dia 1, s’inaugurarà una placa commemorativa del referèndum, a les 20 h, a la façana de l’Ajuntament Vell (plaça de la Coma).

PLACA COMMEMORATIVA A CASSÀ DE LA SELVA

Lloc: Centre Cívic de Pedret

Horari: 16 h

Activitat: Trobada prevista per al dilluns 1 d’octubre, al Centre Cívic de Pedret de Girona, on es farà a continuació la lectura d’un manifest per la democràcia. El diumenge 30, també està previst obrir el col·legi electoral i dur-hi a terme altres activitats, com una batucada i una botifarrada popular.

TROBADA AL CENTRE CÍVIC DE PEDRET

Lloc: A les Antigues Escoles

Horari: 11 h

Activitat: La Vall de Sant Daniel de Girona organitzarà el diumenge dia 30 un esmorzar a les 9 h a les Antigues Escoles. A les 11 h, hi haurà una projecció de fotografies i la presentació del llibre Hem votat! Cartells, pancartes, murals i banderes de l’1-O, d’Ernest Costa.

projecció i llibre a la vall de sant daniel

Lloc: Escola Verd

Horari: 17 h

Activitat: Cap de setmana intens a l’Escola Verd. El dissabte 29, sopar a les 21 h i nit a l’escola, com fa un any. El diumenge 30, esmorzar popular, arribada clandestina de l’urna, dinar de germanor, activitats per als més petits i manifestació a la plaça 1 d’Octubre de Girona. I el dilluns 1 d’octubre, arribada clandestina de l’urna a les 17 h, xocolatada, sardanes i recompte de paperetes.

FESTA A L’ESCOLA VERD DE gIRONA

Lloc: davant de la Torre dels Frares

Horari: 10.30 h

Activitat: El dilluns 1 d’octubre s’inaugurarà la nova plaça 1 d’Octubre a Hostalric. Hi seran Marta Madrenas, Magda Casamitjana i Josep Antoni Frias. També hi haurà ball de sardanes i vermut.

nova plaça a hostalric

Lloc: Pati Escola Doctor Carulla

Horari: 21 h

Activitat: Arbúcies acollirà el dissabte 29 de setembre un sopar per la República, amb música i parlaments. Abans, de 16 a 19 h, es rodarà un lipdub per la República, als carrers Castell i Vern i a la plaça de la Vila. El diumenge 30 es farà a la plaça Pepet Pol una taula rodona, a les 10.30 h, amb el títol Vivències de l’1 d’octubre. També hi haurà una assemblea del CDR, actuacions musicals i una exposició de fotografies.

SOPAR PER LA REPÚBLICA A ARBÚCIES

Lloc: parc de l’Abel

Activitat: Els joves selvatans tornaran a acampar, com fa un any, per protegir l’escola. Seran les nits del divendres 28 i del dissabte 29.

ACAMPADA A LA SELVA DEL CAMP

Lloc: plaça de l’Ermita

Horari: 20 h

Activitat: A Sant Joan Despí està previst un sopar groc el dissabte 29 de setembre, a les 20 h, amb música en viu. El mateix dia, a les 11h hi haurà vermut, xerrades i parlaments. El diumenge dia 30, a les 11 h, es farà una marxa i es col·locaran plaques als col·legis electorals.

SOPAR GROC A SANT JOAN DESPÍ

Lloc: plaça Martí i Pol

Horari: 21.30 h

Activitat: El diumenge dia 30 de setembre, Santa Perpètua de Mogoda projectarà el documental L’1 d’octubre a Santa Perpètua. Abans, a les 19 h, es farà la lectura d’un manifest unitari i un debat amb Jaume Casals, Joan Canadell i Albano Dante Fachin. Després, hi haurà un sopar. El dia abans es presentarà el documental El xoc, a les 20 h, al Teatre del Centre.

L’1-O, A SANTA PERPÈTUA de mogoda

Lloc: pavelló 1 d’octubre

Activitat: El municipi de Balaguer inaugurarà el dissabte 29 de setembre el pavelló 1 d’octubre. Es farà un sopar festiu.

PAVELLÓ 1 D’OCTUBRE, A BALAGUER

Lloc: casal de la gent gran

Horari: 9 h

Activitat: El dilluns 1 d’octubre, Sant Iscle de Vallalta col·locarà una placa commemorativa davant del Casal de la gent gran, a les 9 h. Hi haurà parlaments i es cantaran Els segadors. El dia abans hi haurà una xocolatada popular, una votació simbòlica durant tot el matí, l’arribada de 100 motards independentistes, un mural participatiu i una arrossada popular a Sant Cebrià.

PLACA COMMEMORATIVA A SANT ISCLE DE VALLALTA

Lloc: Local Social

Horari: 21.30 h

Activitat: Sant Julià de Cerdanyola acollirà el dissabte 29 a la nit un sopar groc solidari. Els beneficis es destinaran a la caixa de resistència dels presos i exiliats.

SOPAR GROC A SANT JULIÀ DE CERDANYOLA

Lloc: plaça 1 d’Octubre

Horari: 21.30 h

Activitat: El dissabte 29 es farà un sopar amb carmanyola a Santa Oliva, a la plaça 1 d’Octubre, després de la projecció del documental 1-O. Abans, a les 19 h, hi haurà una xerrada amb companys del sindicat COS (Coordinadora Obrera Sindical) amb el títol Organització per confrontar el poder. L’endemà, a la plaça Europa, es farà una fideuada popular, a les 14 h. A les 16 h, l’associació En Peu de Pau oferirà una formació sobre “acció i resistència no violenta”.

SOPAR A SANTA OLIVA

Lloc: plaça Joan Bayà

Horari: 19 h

Activitat: El diumenge 30, a les 19 h es projectarà un vídeo fet per la gent del poble. També hi haurà música en directe, un taller de llaços, botifarrada i la lectura d’un manifest. Al matí, a les 11 h, es projectarà al casal el documental El primer dia d’octubre, presentat per Bart Grugeon i Sarai Rua. Hi haurà una taula rodona moderada per Meritxell Ramírez, amb Manel Márquez, Susanna Vilaseca i Rolando d’Alessandro.

PROJECCIÓ I FESTA A VACARISSES

Lloc: Casal Cultural dels Arcs

Horari: 11.30 h

Activitat: El diumenge 30, a partir de les 11 h, als Arcs es farà una trobada amb esmorzar solidari. A les 11.30 h es podrà visitar l’exposició Lluites compartides. A les 12 h s’inaugurarà la sala 1 d’Octubre i a les 14 h hi haurà un dinar groc en què participarà Bea Talegón.

DIA GROC A BELLVÍS I ELS ARCS

Lloc: davant de l’Ajuntament

Horari: 12 h

Activitat: El diumenge 30 de setembre es duran a terme al municipi de Rosselló diverses activitats festives com tallers i jocs per a la mainada, la pintada d’un mural commemoratiu, la projecció del documental 1-O, un dinar popular i un concert.

ni oblit ni perdó a rosselló

Lloc: plaça Major

Horari: 19 h

Activitat: Prats de Rei organitzarà un dinar popular el dissabte 29 de setembre. Els beneficis aniran destinats a la caixa de resistència solidària pels presos i exiliats. Abans hi haurà una xerrada amb el títol L’1-O un any després, a càrrec de Núria Vinyals, exmembre del secretariat de l’ANC.

XERRADA A PRATS DE REI

Lloc: escola Montserrat

Horari: 11 h

Activitat: Diverses activitats previstes a Malgrat de Mar, on el diumenge 30, a les 11 h, es farà una recreació d’“instants de l’1-O”, a càrrec d’Assumpta Mercader. També hi haurà un taller de sardanes, un vermut solidari i la lectura d’un manifest a càrrec del CDR de Malgrat. El dia abans hi haurà tallers infantils, el dinar “fem poble”, cinema, berenar i concert.

recreació de l’1-o a malgrat de mar

Lloc: escola Carrassumada

Horari: 10.30 h

Activitat: El diumenge 30 està prevista una xocolatada i, després, la celebració de debats organitzats per l’AE Turribus. També hi haurà una ballada de sardanes i la lectura d’un manifest, a les 12 h. El dia abans està previst, a partir de les 21 h, que es pugui visitar (tot el cap de setmana) l’exposició L’abans i el després de l’1-O. També es projectarà un vídeo commemoratiu, hi haurà un sopar i la tertúlia final “Recordem l’1-O”.

DEBATS I MANIFEST A TORRES DE SEGRE

Lloc: carrer Corregidor Escofet (davant EOI)

Horari: 12 h

Activitat: El CDR Barris Nord, amb la col·laboració de la Comissió per la Memòria dels Fets de l’1-O a l’EOI de Lleida, ha organitzat el diumenge 30 un vermut popular a les 12 h, davant l’EOI de Lleida, al carrer Corregidor Escofet, per commemorar l’1-O.

vermut popular a lleida

Lloc: Institut M. Rúbies

Horari: 19 h

Activitat: El dilluns 1 d’octubre està prevista una concentració a l’Institut Maria Rúbies de Lleida, de 19 a 23 h, per fer memòria dels fets de fa un any. Hi haurà parlaments, música i menjar.

RETROBAMENT A L’INSTITUT Maria RÚBIES

Lloc: escola pública

Horari: 14 h

Activitat: El diumenge 30 es farà una paella popular solidària a l’escola pública de Vallmoll. També es podrà visitar una exposició fotogràfica, es podran escriure cartes als presos polítics i exiliats i signar el llibre commemoratiu. A més s’intercanviaran experiències i s’enlairaran globus per la llibertat.

PAELLA POPULAR A VALLMOLL

Lloc: Casal de Creixell

Horari: 11 h

Activitat: El diumenge 30 de setembre es farà una arribada simbòlica de l’urna al Casal, a les 11 h. També es podrà visitar haurà una exposició fotogràfica i hi haurà intercanvi d’experiències. A les 13.30 h es farà un dinar amb carmanyola al parc Primer d’octubre, amb actuació musical.

ARRIBADA DE L’URNA A CREIXELL

Lloc: escola Montoliu

Activitat: El dissabte 29 de setembre es durà a terme una botifarrada popular a l’escola Montoliu per commemorar els fets de l’1 d’octubre.

BOTIFARRADA A LA RIERA DE GAIÀ

Lloc: castell

Horari: 9 h

Activitat: El diumenge 30 de setembre es farà una pujada al castell d’Olèrdola, amb sortida des de davant de l’ajuntament i esmorzar a l’arribada. A les 11 h hi haurà un acte simbòlic, amb la lectura d’un manifest. A les 12 h s’obriran els col·legis electorals i es dipositaran a les urnes pensaments, vivències i records. Fins al dinar popular hi ha previst fer una il·lustració de murals, música, taller d’escriptura pels presos i activitats infantils. A les 16 h s’obriran les urnes i es farà un cafè col·loqui. A les 18 h es tancarà la jornada amb una placa commemorativa, la lectura d’un manifest i el tancament dels col·legis electorals.

PUJADA AL CASTELL D’OLÈRDOLA

Lloc: plaça 1 d’octubre

Horari: 13.30 h

Activitat: El diumenge dia 30 està previst un dinar popular amb actuacions a la plaça 1 d’octubre de Sitges, a les 13.30 h. Abans, a les 11 h s’obriran els col·legis electorals i a les 12 h hi haurà una concentració a la plaça de l’Ajuntament.

DINAR POPULAR A SITGES

Lloc: avinguda Diagonal

Horari: 18.30 a 23 h

Activitat: L’avinguda Diagonal de Gavà acollirà el diumenge 30 un sopar groc i diverses activitats per commemorar l’1 d’octubre.

SOPAR GROC A GAVÀ

Lloc: IES Can Puig

Horari: 13 h

Activitat: Sant Pere de Ribes organitza el diumenge 30 de setembre un dinar groc solidari a les 13 h a l’IES Can Puig. Hi haurà un espectacle solidari i la presència de familiars dels presos polítics i dels exiliats.

DINAR GROC SOLIDARI A SANT PERE DE RIBES

Lloc: parc Primer d’octubre

Horari: 14 h

Activitat: El diumenge 30 de setembre es farà una concentració als catorze col·legis electorals de Vilafranca del Penedès i després una cercavila fins al parc Primer d’Octubre, que s’inaugurarà a les 12 h amb un acte commemoratiu. Després d’un vermut i d’activitats per als infants, es farà un dinar popular. El dia abans se celebrarà un debat groc al casal, a les 20.30 h, moderat per Marc Colomer (director de l’ACN), amb la participació de Bea Talegón, Salvador Cardús, Ferran Espada, Magda Oranich i Joan Queralt, i la intervenció des de Brussel·les de Carles Puigdemont.

FESTA POPULAR A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

CONCENTRACIÓ I MARXA CONJUNTA A OLESA DE MONTSERRAT

Lloc: ajuntament d’Olesa de Montserrat

Horari: 20 h

Activitat: El dilluns 1 d’octubre, el poble d’Olesa de Montserrat es concentrarà davant els col·legis electorals a les 20 h i marxarà unitàriament cap a l’ajuntament del municipi per commemorar els fets ocorreguts ara fa un any. Hi haurà una cantada popular, la lectura d’un manifest i la inauguració d’una placa commemorativa de l’1 d’Octubre a la plaça de l’Oli.

Dimecres 03 octubre

Cançons per la llibertat Exposició de dibuixos

El diumenge 30 de setembre, el Teatre de Sarrià acollirà a les 18 h l’espectacle Octubre, amb motiu dels actes de l’1 d’octubre. L’acte “Cançons per la llibertat” està organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya i hi actuarà A Grup Vocal. Serà un concert amb les millors cançons de Lluís Llach, Raimon, Maria del Mar Bonet, Ramon Muntaner, Joan Manuel Serrat, Txarango...

El local de l’Associació de Veïns de l’Eixample de Girona acollirà el divendres 5 d’octubre la inauguració, a les 18.30 h, de l’exposició de dibuixos humorístics de Jordi Juncosa Temps de República, temps de procés. A l’acte, hi assistirà l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas.

Inauguració a Vilada

El diumenge 30 de setembre s’inaugurarà una placa en commemoració del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre de l’any passat, a les 12 h, a la plaça de la Vila del municipi de Vilada, en homenatge a tots aquells que hi van ser i van resistir fa un any.

Marxa solidària i sopar groc

El dimecres 3 d’octubre, els col·lectius i entitats de l’Alt Maresme organitzen una marxa groga a les 19 h a la plaça de l’Ajuntament de Pineda. La marxa arribarà fins a la plaça Catalunya de Calella.

Divendres 05 octubre

Arenys de Mar es concentra Gols per l’Oriol

Arenys de Mar portarà a terme diversos actes el dissabte 29 de setembre, com la projecció de l’audiovisual L’1-O a Arenys de Mar i la inauguració del monument L’urna de l’1-O. El dilluns 1 d’octubre es farà la lectura d’un manifest i un especial d’El cant dels ocells, amb les corals arenyenques i tot el poble.

El dissabte 6 d’octubre, Free Junqueras de Sant Vicenç dels Horts i Amics i Amigues d’Oriol Junqueras organitzen un partit de futbol amb vermut i fideuada solidaris per a les famílies dels presos i exiliats. L’acte tindrà lloc de 10.30 a 18 h al camp de futbol de Cambrils, i hi seran Gabriel Rufián, Joan Josep Nuet i Pere Aragonès, entre d’altres.

Dimecres 03 octubre

Experiències a Cambrils

El diumenge 30 de setembre, el pavelló municipal d’esports de Cambrils acollirà un dinar commemoratiu de l’1-O. Abans hi haurà un vermut musical i a partir de les 16 h es compartiran experiències viscudes amb micròfon obert.

Dissabte 06 octubre

Mural a la Pobla de Claramunt

El diumenge 30, al carrer de sant Procopi de la Pobla de Claramunt, hi haurà un esmorzar popular i la decoració d’una postal per als presos i exiliats. També s’escriuran cartes als presos polítics i es farà un dinar. El dilluns dia 1 d’octubre està prevista a la plaça 1 d’Octubre del poble una concentració a les 19 h, amb la lectura d’un manifest i el lliurament d’una placa commemorativa.

Marxa solidària i sopar groc

El diumenge 30, Malgrat acull un berenar sopar groc a la plaça Xesco Boix, a partir de les 19.30 h i fins al dia 1. També està prevista una marxa solidària per la Tordera, que sortirà a les 17.14 h del Parc Fluvial de Palafolls i acabarà a Malgrat de Mar.

Diumenge 07 octubre

L‘1-O, al Masnou

El dimecres 3 d’octubre es projectarà al cinema La Calàndria del Masnou el documental 1-O, a les 19 h. En el documental es parla de les urnes clandestines, de les càrregues policials, dels més de 1.000 ferits i dels 2.286.217 vots comptabilitzats.

Sopar groc a Santa Coloma

El dijous 4 d’octubre està previst un sopar groc a Santa Coloma de Gramenet, a les 21 h, al restaurant Don Martín (rambla de Sant Sebastià, 69), un acte organitzat pel CDR de Santa Coloma de Gramenet.

Dissabte també hi ha previstos diversos sopars grocs. A les 20 h, al local social de Sant Cugat Sesgarrigues, i a les 21 h a Sant Carles de la Ràpita i al Palau d’Anglesola.

El diumenge 7 d’octubre, el CDR Sant Genís - Montbau, amb la col·laboració de l’ANC d’Horta - Guinardó, ha organitzat un vermut groc al parc del Cargol, a Barcelona. L’acte es durà a terme a les 12 h.

El mateix diumenge, també està prevista una trobada de motards a Lliçà d’Amunt, a l’Ateneu l’Aliança, un acte que començarà a les 10 h i acabarà a les 17 h.

Presentació de ‘La República’

El director de La República, Carles Ribera, presenta divendres 5 a Igualada, a les 19.30 hores, aquest setmanari. L’acte es farà a El Foment i estarà presentat per Laura Farreras.

Dissabte 06 octubre

Col·loqui a Cassà de la Selva

El divendres 5 d’octubre es durà a terme a Can Trinxeria un col·loqui sobre la jornada de l’1 d’octubre, moderat pel director d’El Punt Avui, el periodista Xevi Xirgu.

Crònica de l’1-O a Calella

L’equip del documental Octubre. Crònica de l’1-O a Calella presentarà aquest document el dissabte 6 d’octubre a la Sala Mozart de Calella, a les 19 h.

Divendres 05 octubre

Veus sobre l’1-O al Masnou

L’Espai Escènic Ca n’Humet acollirà el diumenge 7 d’octubre a les 10 h una taula rodona sobre l’impacte i les conseqüències de l’1-O un any després. Hi participaran els periodistes Albert Sàez i David Miró, moderats per la periodista Mireia Llonch, i també l’advocat Jaume-Alonso Cuevillas, el professor Joan Queralt i l’advocada Beatriz Talegón, moderats per l’advocada i membre de la junta directiva d’Òmnium Marina Gallés.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor