Serà notícia

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 14 al 21 d’octubre

Diumenge 14 octubre

Sopar groc a Alcanar

El centre cívic del municipi d’Alcanar (carrer de Ramon i Cajal, 45) acollirà un sopar groc solidari i reivindicatiu a les 21 h, organitzat per Juristes per la República i ERC Alcanar. En l’acte es reivindicarà un cop més la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Dilluns 15 octubre

Caminades a Cornellà

Segueixen les caminades per reivindicar la llibertat dels presos a Cornellà de Llobregat, cada dilluns, a les 19 h, i amb l’Ajuntament com a punt de trobada.

Dilluns 15 octubre

Exposició al Coll

L’exposició Presos polítics a l’Espanya contemporània arriba al centre cívic el Coll - la Bruguera (carrer Aldea, 15) de la ciutat de Barcelona, on s’estarà fins al dia 29 d’aquest mes d’octubre.

Es tracta d’una rèplica de l’exposició original de Santiago Sierra, censurada aquest any a la fira ARCO. Aquesta exposició s’emmarca en la campanya Demà pots ser tu, impulsada per Òmnium Cultural amb la col·laboració d’altres organitzacions que lluiten pels drets humans i polítics, actualment en risc a l’Estat espanyol.

Dilluns 15 octubre

Memorial Lluís Companys

La Masia Can Rull (parc Catalunya) de Sabadell serà l’escenari a les 19 h d’un acte commemoratiu del Memorial Lluís Companys. L’acte comptarà amb l’acompanyament musical d’Anna Muñoz (violinista) i Adrià Puigcerver (violoncel·lista).

Dilluns 15 octubre

Concentració a Gràcia

Com cada dilluns a les 20 h, es mantenen les concentracions per demanar la llibertat dels presos a la plaça de la Vila del barri de Gràcia de Barcelona. El dilluns dia 15 hi participarà la colla sardanista Violetes del Bosc i la Cobla per la Independència.

Dimarts 16 octubre

Reivindicació a la Garriga

Reivindicació i cantada a la Garriga, davant de l’Ajuntament, a partir de les 20 h. Hi participaran les corals de la Garriga i es reclamarà la llibertat dels presos polítics.

Dimarts 16 octubre

Concert solidari a Maspujols

L’esplanada de l’ermita de Sant Antoni de Pàdua, al municipi de Maspujols (Baix Camp), acollirà a les 20.30 h un concert solidari per recaptar fons en favor dels presos polítics. L’acte l’organitza l’ANC de Reus. L’actuació anirà a càrrec del Liverpool String Quartet.

Dimarts 16 octubre

Exposició a Alella

L’exposició Presos polítics a l’Espanya contemporània de Santiago Sierra s’inaugurarà al municipi d’Alella, a Can Manyé, a partir de les 20 h.

Per al dia 21 hi ha programada la conferència Art i política, de Nora Ancarola.

Dimecres 17 octubre

Llibre de Meritxell Borràs

Dimecres es presenta a les set a l’Auditori Josep Irla de Girona el llibre de Meritxell Borràs ‘34 dies de tardor i 1 de primavera’. L’acte estarà presentat per Ricard Font.

Dimecres 17 octubre

Diàlegs per a una república

“Diàlegs per a una república” és una activitat que organitzen l’ANC i Òmnium, a la qual han convidat al centre cívic de l’Estació del Vendrell Joan Canadell, un multiemprenedor compromès amb el país. L’acte serà a les 20 h.

Dissabte 20 octubre

Dissabte de sopars grocs

Sant Vicenç de Castellet, Gerb i la Torre de l’Espanyol celebraran sopars grocs. El divendres 19 n’hi haurà un al barri de Sants i el diumenge 21, un dinar groc a Mataró.

Dissabte 20 octubre

Debat a Sant Vicenç

El Teatre del Coro (carrer Llobregat, 12) de Sant Vicenç de Castellet (Bages) acollirà un debat amb el títol Euskadi i Catalunya. Dos camins i un destí: independència. L’acte es farà a les 18 h i estarà moderat per la periodista de política i tribunals del Nació Digital Aida Morales. Hi participaran com a ponents Juan José Ibarretxe, exlehendakari i director de l’Agirre Lehendakaria Center, i Txutxi Ariznabarreta, activista polític i social. El debat està organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana del municipi de Sant Vicenç de Castellet.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor