Serà notícia

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 4 a l’11 de novembre

Diumenge 4 novembre

Dina Groc a Espinelves

El poliesportiu d’Espinelves serà l’escenari, diumenge dia 4 de novembre, d’un Dinar Groc solidari, amb paella, fruita, castanyes i coca. En l’acte es recolliran fons per a l’Associació Catalana de Drets Civils. El dinar començarà a les dues del migdia i, al final, hi haurà una tertúlia, amb connexió directa amb Adrià Carrasco, membre del CDR d’Esplugues, exiliat a Brussel·les i acusat de terrorisme per l’Estat espanyol per participar en l’obertura d’un peatge. El concert del grup musical Blanc i Negre posarà fi al dinar festiu, que té un preu de 13 euros per a adults.

Diumenge 4 novembre

Dinar Groc a Cervelló

La plaça de l’Ajuntament de Cervelló acollirà, el proper diumenge dia 4 de novembre, un Dinar Groc solidari per reclamar la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats. L’acte començarà amb la presentació del llibre Cartes als presos polítics, a les dotze del migdia. En el dinar, en què també es podrà gaudir de música, a les dues del migdia, hi haurà parlaments de Marian Morera (coordinadora d’accions territorials i membre del Comité Permanent de l’ANC), Eduardo Reyes (exdiputat del Parlament de Catalunya i cofundador i president d’honor de l’Associació Súmate) i Laura Masvidal (dona de l’exconseller Joaquim Forn i membre de l’Associació Catalana pels Drets Civils).

Diumenge 4 novembre

Concert al Clot-Camp de l’Arpa

El Casal Calassanç de Barcelona acollirà,diumenge a les set de la tarda, un concert solidari amb els presos i exiliats, així com amb els represaliats polítics.

Dilluns 5 novembre

Reunió a Tortosa

La plaça Alfons XII de Tortosa segueix acollint els dilluns una concentració solidària, amb la interpretació del Cant dels ocells pel saxofonista Joaquim Vilagrassa.

Dilluns 5 novembre

Més música a Berga

Música, cada dia, per demanar la llibertat dels presos polítics a Berga. Segueix la concentració en aquesta localitat a les set de la tarda, amb la interpretació del Cant dels ocells. Organitzen l’ANC i Òmnium.

Dimarts 6 novembre

Concentració a la Porxada

Cada dimarts a les set de la tarda, a la plaça de la Porxada, hi ha una concentració de ciutadans de Granollers, convocats pels CDR, Òmnium i l’ANC, per fer una acció reivindicativa demanant la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. L’acció es fa des de fa més de 30 setmanes i es repeteix al centre de la ciutat. Els assistents fan voltes al monument emblemàtic, tantes com mesos fa que els presos polítics són a la presó. A partir d’ara, el grup farà nou voltes, una per cadascuna de les persones empresonades per l’Estat espanyol. A més a més, hi ha lectura de poemes o cartes que els presos han enviat, interpretació d’alguna peça musical i debat sobre algun tema relacionat amb el procés constituent. El cant d’Els segadors posa el punt final.

Dimarts 6 novembre

Sopar, a l’Eixample esquerre

El col·lectiu Enriqueta Gallinat ha organitzat un Sopar Groc per al proper dimarts dia 6 de novembre, a les nou del vespre, al restaurant Doré (gran via de les Corts Catalanes, 576), a Barcelona.

Dimecres 7 novembre

Presentació de llibres a Reus

Òmnium Baix Camp i el Centre de Lectura de Reus presenten els llibres de l’il·lustrador i dissenyador gràfic Toni Galmés On és l’Estel·la? i Groc: història gràfica d’una lluita.

Dimecres 7 novembre

Xerrada al Vendrell

Anna Arqué, portaveu de la International Comission of European

Citizens, oferirà una xerrada dimecres al centre cívic de l’Estació, a les vuit del vespre.

Dijous 8 novembre

Acte a les Franqueses

El centre cultural de Bellavista acull un acte solidari a les nou del vespre, amb un cor participatiu, músics, solistes i actors de les Franqueses.

Dijous 8 novembre

Taula rodona a Martorell

Òmnium organitza una taula rodona, dijous a les vuit, sobre la judicialització del procés, amb la presència dels advocats Jaume Alonso Cuevillas, Gonzalo Boye i Andreu Van Den Eynde.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor