Serà notícia

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 25 de novembre al 2 de desembre

Dilluns 26 novembre

Míriam Hatibi, a Cerdanyola

L’activista catalana i analista de dades Míram Hatibi, autora del llibre ‘Mira’m als ulls. No és tan difícil entendre’ns’, hi serà dilluns dia 26 de novembre a Cerdanyola per parlar de diversitat i convivència. Aquesta xerrada-col·loqui tindrà lloc a les 7 del vespre, a l’Institut Banús (c. de Sant Casimir, 16).

Dimarts 27 novembre

Presentació de llibres a Girona

Òmnium Gironès, Les Voltes i l’editorial Comanegra presenten els llibres “Groc: història gràfica d’una lluita” i “On és l’Estel·la?” de Toni Galmés dimarts a les set a la seu d’Òmnium (Pl. de la Vila, 4). Toni Galmés ha estat el dibuixant de les principals campanyes d’Òmnium Cultural.

Dimecres 28 novembre

Recital de percussió

Santi Arisa ha organitzat pel proper dimecres dia 28 de novembre un recital de percussió a les cinc de la tarda al Pla de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada.

Dimecres 28 novembre

Joan Canadell, a Sant Fost

L’empresari i fundador del Cercle Català de Negocis i membre del Secretariat Nacional de l’ANC, Joan Canadell, oferirà el dimecres dia 28 de novembre a Sant Fost de Campsentelles una xerrada sobre la situació econòmica i empresarial actual i quines vies de futur s’endevinen camí cap a l’autodeterminació del país. L’acte, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Fost de Campsentelles i el Vallès Oriental, es durà a terme a les set de la tarda a l’Auditori de l’Ateneu, a la Plaça de la Vila, i l’entrada és lliure.

Dijous 29 novembre

Conferència a Sabadell

En el marc dels actes de la 68a Nit de Santa Llúcia el CIEMEN (Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions), la Lliga dels Drets dels Pobles i Òmnium han organitzat la conferència amb el títol ‘El dret a l’autodeterminació’, el dijous a les 7 del vespre a L’Estruch de Sabadell, amb David Forniès, membre de l’equip tècnic del CIEMEN.

Dijous 29 novembre

Conferència a Ripollet

La Sala d’Actes del Centre Cultural del Ripollet acollirà dijous a les vuit del vespre una conferència de Jordi Bilbeny sobre ‘Recuperar el passat: qüestió d’Estat’.

Dijous 29 novembre

Chema Clavero, a El Vendrell

L’activista social Chema Clavero hi serà el proper dia 29 de novembre, dijous, a les 8 del vespre, al Centre cívic de l’Estació del municipi de El Vendrell per oferir una xerrada. L’acte és organitzat per l’ANC del Vendrell i l’Òmnium Cultural del Baix Penedès i està emmarcat dins les xerrades-col.loqui que porten el títol de Diàlegs per a una República.

Dijous 29 novembre

Xerrada a Santa Susanna

Jordi Domingo, president de la coordinadora de l’Advocacia de Catalunya i portaveu de Constituïm; i Jordi Fitó, Advocat, membre de Constituïm i membre de la Sindicatura Electoral per la demarcació de Barcelona pel Referèndum de l’1 d’octubre participaran en la xerrada del proper dijous sobre pactes internacionals, drets civils i polítics, dret a l’autodeterminació, drets humans, intervenció de l’autonomia i de la democràcia, i vulneració de drets i llibertats.

Divendres 30 novembre

Elisenda Paluzie, a Alella

Alella Vinícola acollirà divendres una xerrada col·loqui amb Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, a les 19.30 hores, sobre el pla estratègic per fer la República.

Dissabte 1 desembre

Parades arreu del país

El dissabte tindrà lloc arreu del país una marató de parades d’Òmnium destinades a denunciar el Judici a la Democràcia. A la Rambla del Poblenou i al Mercat del Clot, de 10 a 14 hores.

Diumenge 2 desembre

Premià dona suport a l’Adri

La Fàbrika, Can Sanpere, a Premià de Mar (carrer de Sant Cristòfol, 41)) acollirà el proper diumenge dia 2 de desembre a partir de les dotze del migdia un acte de solidaritat contra la repressió i en suport de l’Adrià Carrasco, un dels CDR represaliats per l’Estat espanyol. Hi haurà dinar popular i també hi seran Roger Espanyol, Jordi Pesarrodona i el Grup de Suport a l’Adri.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor