Serà notícia

+ AGENDA

Dissabte, 1 de desembre

Dinar groc a Santa Coloma de Gramenet

Les Terrasses de Santa Coloma acullen un dinar groc, a les 14.30 h. L’acte està organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana de Santa Coloma de Gramenet.

D’altra banda, a les 20 h hi ha previst un altre àpat, un sopar groc solidari al pavelló poliesportiu municipal de la Bisbal d’Empordà. Aquest sopar l’organitzen els veïns del barri del Pont Vell. També al vespre, a les 20.30 h, hi ha programat un concert solidari a la sala gran del Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

Diumenge, 2 de desembre

Cant per la llibertat a Figueres

Nova concentració al centre penitenciari Puig de les Basses, a Figueres, a les 12 h, en què els assistents faran un nou cant per la llibertat. L’acte està organitzat per l’ANC de la Vila d’Argentona.

Dijous, 6 de desembre

Plantada d’arbres per la llibertat a Tona

Taula per la Democràcia organitzarà una plantada d’arbres solidària al municipi de Tona, per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats i els represaliats.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor