Serà notícia

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 22 al 30 de desembre

Dissabte 22 desembre

Gòspel a Lledoners

El grup Ondara Gòspel cantarà al matí per als presos polítics a la presó de Lledoners, un acte organitzar per Òmnium Cultural i l’ANC. Per als que hi vulguin participar, els organitzadors han disposat un autocar que sortirà de Bellpuig (avinguda de les Garrigues) a les 9.15 h, de Tàrrega (estació d’autobusos) a les 9.30 h i de Cervera (Cal Bargués) a les 10 h. El preu del viatge són 8 euros. En finalitzar l’acte, l’autocar sortirà de Lledoners a les 13 h.

Dissabte 22 desembre

Més música a Berga

Cada dia sense pausa i des del mes de gener segueix la concentració a les 19 h a la plaça de Sant Pere de Berga, on

diferents músics berguedans fan torns i interpreten El cant dels ocells per homenatjar i demanar la llibertat dels presos polítics. L’acte està organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana del municipi de Berga.

Dissabte 22 desembre

Sabem on anem, a Barcelona

El recinte del Fòrum de Barcelona serà l’escenari d’un acte en què l’ANC vol reafirmar el lideratge civil i marcar l’estratègia que cal seguir.

Diumenge 23 desembre

Un cant a Santa Perpètua

A les 12 h, a la plaça de la Vila de Santa Perpètua de Mogoda, es durà a terme un acte que té com a títol “Un cant a la llibertat”, i que constarà d’una cantada de nadales en suport als presos i polítics i als exiliats.

Diumenge 23 desembre

Acte a Mas d’Enric

A la presó de Mas d’Enric hi haurà un acte reivindicatiu de la campanya Cap dona en l’oblit, pels nou mesos de presó preventiva de la consellera Dolors Bassa i de la presidenta del Parlament Carme Forcadell. A les 12 h, a l’acte polític, hi haurà parlaments d’Elisenda Paluzie, Jaume Alonso-Cuevillas i de les representants polítiques Laia Estrada, Montserrat Flores, Rosita Pertegaz i Teresa Pallarés. També hi participaran el col·lectiu Teixint per la Llibertat de Vilamajor i la coral juvenil Martí Guarch. A més, es farà una caminada que s’iniciarà a les 10.30 h (mitja hora abans, la gent es reunirà al punt de trobada).

Diumenge 23 desembre

Nadales per la llibertat

La plaça de la Vila del municipi de Sant Vicenç dels Horts acollirà una cantada popular de nadales, amb la col·laboració de les corals de la vila El Llesamí, l’Orfeó Vicentí, 3/4 de Deu, Som Cor i Escola de Música Sant Vicenç. L’acte, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Vicenç dels Horts i el Baix Llobregat, s’iniciarà a les 12 h i vol donar suport durant aquestes festes nadalenques als presos polítics i als exiliats.

Dilluns 24 desembre

Concentració a Tortosa

Com cada dilluns (la propera serà la número 62) tindrà lloc la concentració en suport als presos a la plaça Alfons XII de Tortosa, a les 20.15 h.

Divendres 28 desembre

Caminades a la plaça Catalunya

Com cada divendres, a les 19 h, segueixen les caminades al centre de Barcelona, a la plaça Catalunya, en suport als presos polítics.

Dissabte 29 desembre

Música per la llibertat a Artés

“Música per la Llibertat”, a Artés, continua acollint concentracions solidàries amb els presos. Cada dia laboral, a les 19.30 h, i els caps de setmana i festius, a les 13 h. Dissabte l’activitat es farà davant l’ajuntament.

Dissabte 29 desembre

Concentració a Lledoners

L’ANC de Vilassar ha organitzat una nova concentració a la presó de Lledoners. El bus sortirà a les 9 del matí de davant del bar Manelic.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor