Serà notícia

+ AGENDA

Dimecres, 9 de gener

Xerrada jurídica a Corbera de Llobregat

Pocs dies abans de l’inici del judici a la democràcia, l’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, parlarà dels drets civils i polítics, dels drets humans que no s’estan respectant, de la vulneració dels drets i les llibertats que això suposa i de què podem esperar de la justícia i d’Europa. L’acte es farà a les 20 h a la sala polivalent de la biblioteca Can Baró de Corbera.

Divendres, 11 de gener

Exposició a la Fundació Fita de Girona

L’exposició 55 urnes per la llibertat es podrà veure de l’11 de gener al 15 de febrer a la Fundació Fita, a la Casa de Cultura de Girona. Aquesta exposició mostra el treball d’una cinquantena d’artistes de Catalunya, que volen fer visible el seu compromís amb una societat que vol la llibertat.

Dissabte, 12 de gener

Concert a l’auditori del Centre Cultural la Mercè

El concert ‘Nova Cançó 2.0’, que oferiran els Amics de la Coral Genciana, se celebrarà a les 19 h a l’auditori del Centre Cultural la Mercè de Girona. La recaptació s’ingressarà íntegrament a l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) formada pels familiars dels presos polítics i dels exiliats.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor