Serà notícia

+ AGENDA

Dissabte, 12 de gener

Debat sobre la sobirania als mitjans, a la Llacuna

El Local Gimnàs de la Llacuna acull un debat amb el títol “La sobirania als mitjans de comunicació i el fenomen de les fake news” com a instrument de control per part de l’Estat en connivència de les grans companyies de l’Ibex 35. Pere Oriol Costa, periodista i catedràtic emèrit de comunicació de la UB, serà el ponent en aquesta xerrada, que començarà a les 19 h i que està organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana.

Dilluns, 14 de gener

L’exposició de ‘Bicman’ arriba a Sant Feliu

L’exposició itinerant El procés a punta de Bic, de Jordi Magrià, conegut com a Bicman a Twitter pels seus retrats, arriba a Sant Feliu de Codines.

Divendres, 18 de gener

Xerrada al Teatre Felip Pedrell de Tortosa

El Teatre Auditori Felip Pedrell

(passeig de Ribera, 11) de Tortosa acollirà a les 20 h una xerrada a càrrec de Pep Fort, membre del secretariat nacional de l’ANC; Jaume Alonso-Cuevillas, advocat del president Puigdemont, i Jordi Pina, advocat de Jordi Sànchez i dels consellers Josep Rull i Jordi Turull. L’acte està organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana territorial de Tortosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor