Serà notícia

+ AGENDA

Dissabte, 19 de gener

Presentació al Castell de Montjuïc

Òmnium Cultural presentarà la campanya Judici a la democràcia al Castell de Montjuïc, a Barcelona. La campanya servirà per denunciar el judici de la vergonya, en què s’acusarà l’Estat de vulnerar els drets fonamentals, com la llibertat d’expressió i els drets de manifestació i de reunió. L’acte és gratuït i començarà a les 10.30 h. A les 12 h es farà l’acte polític.

Dilluns, 21 de gener

Segueixen les protestes al barri de Gràcia

Com cada dilluns, hi haurà una nova concentració a la plaça de la Vila del barri de Gràcia de Barcelona, a 20 h, per seguir reclamant la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Dissabte, 26 de gener

Primera Fira Republicana de Consum al Vendrell

L’Assemblea Nacional del Vendrell està preparant la Primera Fira Republicana de Consum Responsable a la plaça Nova. La fira, que començarà a les 10 i s’allargarà fins a les 19 h, va dirigida al consum d’energia i telecomunicacions. Un dels objectius és donar a conèixer els productes que es consumeixen (gas, electricitat i telefonia) per tal que es pugui exercir la despesa amb responsabilitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor