Serà notícia

+ AGENDA

Diumenge, 27 de gener

Sessió informativa a la Llacuna

La Casa de la Cultura de la Llacuna acollirà el diumenge una sessió informativa sobre què és el Consell de la República i quins objectius persegueix. L’acte està organitzat pel Consell de la República de la Llacuna, l’ANC, el CDR de la Llacuna, ERC i el PDeCAT, amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’objectiu és informar i orientar aquelles persones que encara no hi estan inscrites i que ho volen fer, però que no saben com.

Dimecres, 30 de gener

Concentració al barri d’Horta-Guinardó

La plaça del Nen de la Rutlla, al barri d’Horta-Guinardó de la ciutat de Barcelona, acollirà a les 19.30 h un concert solidari amb els presos polítics i els exiliats. L’acte està organitzat pels veïns d’Horta Guinardó i Nou Barris.

Diumenge, 3 de febrer

Dinar groc al municipi de Roses

El poble de Roses, a l’Alt Empordà, organitzarà un dinar groc solidari a partir de 12 del migdia i fins a les 18 h a la plaça Frederic Rahola en suport als presos polítics, als exiliats i a tots els represaliats.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor