Serà notícia

+ AGENDA

Dilluns, 4 de febrer

‘55 urnes per la llibertat’, a Girona

Segueix oberta cada dia i fins al 15 de febrer l’exposició 55 urnes per la llibertat, a la Fundació Fita, a la Casa de Cultura de Girona. L’exposició mostra el treball d’una cinquantena d’artistes de Catalunya, que amb la seva creació volen fer visible el seu compromís amb una societat que pacíficament vol la llibertat.

Dilluns, 4 de febrer

Cada dilluns, a la plaça de la Vila de Gràcia i al barri de Sants

Com cada dilluns, des de fa mesos i de manera ininterrompuda, segueixen les concentracions a la plaça de la Vila del barri de Gràcia de Barcelona, a les 20 h, per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. També a la mateixa hora i el mateix dia, es concentren els veïns del barri de Sants, al costat de la font nova de Sants.

Dissabte, 9 de febrer

Sopar groc al municipi de Guissona

El poliesportiu del poble de Guissona, al número 67 de la rambla dels Segadors, acollirà un sopar groc solidari amb els presos polítics i els exiliats, a partir de les 21.30 h. El sopar està organitzat pel CDR de Guissona.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor