Serà notícia

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 16 al 24 de febrer

Dilluns 18 febrer

Concentracions a Gràcia

Segueixen les concentracions cada dilluns a les 20 h a la plaça de la Vila de Gràcia, a Barcelona, amb la lectura de textos dels nou presos i preses polítics.

Divendres 22 febrer

Exposició a la Catalunya Nord

L‘associació cultural dels Angelets de la Terra organitzarà entre el 18 i el 28 de febrer una exposició en quinze municipis de la Catalunya Nord i dos del Principat de Catalunya. L’exposició tindrà com a objectiu donar suport als presos i exiliats polítics i reivindicar el dret d’autodeterminació de la nació catalana. En cada municipi es passarà un documental sobre el referèndum de l’1 d’octubre i es farà un debat amb la població. El divendres dia 22 de febrer s’inaugurarà l’exposició al municipi de Salelles (Catalunya Nord), a les 18.30 h, a la sala polivalent de l’ajuntament del poble.

Dissabte 16 febrer

Esmorzar i taller a Amer

Al poble gironí d’Amer, on va néixer el president Carles Puigdemont, tothom qui ho vulgui està convidat dissabte dia 16 de febrer a un esmorzar popular, a partir de les 10 h, i a un taller familiar, amb música, fins a l’hora de desplaçar-se a la gran manifestació convocada a Barcelona, a les 17 h, amb el lema: L’autodeterminació no és delicte.

Dissabte 23 febrer

Presentació a Berga

Josep Casulleras, cap de redacció de Vilaweb, i Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont i de Lluís Puig, presentaran el llibre La batalla de l’exili, a les 20 h, a l’hotel Berga Park, al municipi de Berga. L’acte estarà organitzat per Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i Ara Llibres.

Dimarts 19 febrer

Silenci, al Tribunal Suprem

El col·lectiu Silenci, rebel·leu-vos traslladaran les protestes que fan diàriament a Tarragona fins a les portes del Tribunal Suprem, a Madrid. La forma d’acció que es durà a terme consistirà a estar-se vuit hores diàries davant del Tribunal Suprem, amb un espai de debat entre la gent assistent i, també, amb un espai de silenci estricte.

Divendres 22 febrer

Xerrada a Vilafranca del Penedès

El Teatre Casal del municipi de Vilafranca (rambla de Nostra Senyora, 35) acollirà a les 19.30 h una conferència a càrrec de Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont i de Lluís Puig, sobre el procés judicial obert a Madrid contra els polítics independentistes. Ell lletrat donarà les claus més importants per entendre el procediment al Tribunal Suprem. La xerrada, amb el nom Per què en diuen justícia quan n’haurien de dir venjança? està organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).

Dissabte 23 febrer

Presentació a Vilada

Al municipi de Vilada es presentarà el llibre La Guerra Civil al Berguedà (1936-1939). La presentació anirà a càrrec dels seus autors, Daniel Montañà i Josep Rafart. L’acte tindrà lloc a les 18 h al Casal Pirinenc de Vilada.

Divendres 22 febrer

Conferència de Carod-Rovira

Josep-Lluís Carod-Rovira, filòleg i escriptor, oferirà la conferència Nació catalana: de l’autonomia a la sobirania. Un futur per als Països Catalans, a les 19 h, a la biblioteca Martí Rosselló del municipi maresmenc de Premià de Mar.

Dijous 21 febrer

Alonso-Cuevillas, a Gràcia

L’Orfeó Gracienc, a Barcelona, acollirà a les 20 h una conversa amb Jaume Alonso-Cuevillas sobre l’evolució de l’inici del procés i les perspectives que se’n desprenen.

Divendres 22 febrer

Caminades a Barcelona

Les concentracions de cada divendres a la plaça de Catalunya de Barcelona, a les 19 h, segueixen per reclamar la llibertat dels presos, el retorn dels exiliats i per manifestar el rebuig al judici contra l’independentisme que es fa a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor