Serà notícia

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 23 de febrer al 3 de març

Dissabte 23 març

Balaguer, contra la injustícia

Fa un any, el Col·lectiu Llibertat de Balaguer es va sumar a les mobilitzacions que, impulsades per diverses entitats, es duien a terme a tot el país per reclamar la llibertat del presos polítics i el retorn del exiliats. Des de llavors, cada dijous, i ara cada dissabte, es troben a la plaça Mercadal de Balaguer per manifestar el seu descontentament i protestar per la falta de justícia a l’Estat espanyol. Clamen contra la injustícia, canten i criden per la llibertat. En la propera convocatòria, a partir de les 11 h, hi intervindrà Ferran Civit, membre de l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC). Hi haurà la lectura del manifest No callarem.

Diumenge 24 febrer

Col·loqui polític a Mataró

A les 12 h, a la plaça de l’Ajuntament de Mataró, tindrà lloc l’acte d’inauguració del nou local de la territorial de l’ANC a la ciutat. A l’acte hi haurà un col·loqui polític amb la participació de Joan Canadell i Ramir de Porrata. Joan Canadell és Secretari Nacional de l’ANC, empresari i cofundador del Centre Català de Negocis (CCN). Ramir de Porrata és un emprenedor vinculat al CCN. Tots dos debatran sobre la situació política actual i les oportunitats i prioritats d’acció que es presentaran durant els propers mesos. El debat el dirigirà el periodista i presentador de televisió Espartac Peran, fill de Mataró. En acabat, hi haurà l’actuació musical del grup Els OK.

Dilluns 25 febrer

Concentracions a Gràcia

Segueixen les mobilitzacions al barri de Gràcia de Barcelona, cada dilluns a la plaça de la Vila, a les 20 h, per reclamar la llibertat dels presos.

Dilluns 25 febrer

Concentracions a Sants

A Sants, cada dilluns a les 20 h, els veïns del barri es continuen reunint al costat de la font nova de la plaça de Sants per protestar contra el judici.

Dilluns 25 febrer

Xerrada amb Gonzalo Boye

L’advocat Gonzalo Boye oferirà a Sant Fost de Campsentelles una xerrada sobre la panoràmica de la situació judicial actual tant dels presos polítics com dels exiliats. L’acte col·loqui es durà a terme a l’auditori de l’Ateneu del municipi de Sant Fost de Campsentelles, a la plaça de la Vila, a partir de les 20 h. Aquesta conferència substitueix la del 29 de gener, que es va haver de cancel·lar. La xerrada està organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental). L’entrada és lliure i l’aforament serà limitat.

Dijous 28 febrer

Col·loqui a Girona

A les 19.30 h, al Centre Cultural la Mercè de Girona (pujada de la Mercè, 12), Joan Canadell parlarà del Consell de la República i de la seva importància per aconseguir la independència del nostre país, de la necessitat d’incrementar els registres a aquest consell i del camí que encara cal recórrer.

Joan Canadell és Secretari Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), empresari i cofundador del Centre Català de Negocis (CCN), a més de tenir una gran activitat a les xarxes socials i una important trajectòria en l’àmbit social i empresarial. Canadell també té vincles amb Pimec, Reagrupament, Creiem en Catalunya, Petrolis Independents i l’Agrupació Excursionista Pedraforca. L’acte està organitzat per l’ANC de Girona.

Divendres 1 març

Caminades a plaça Catalunya

Segueixen les caminades i les concentracions a la plaça de Catalunya de Barcelona, el divendres a les 19 h, per protestar pel judici als presos.

Divendres 1 març

Concentracions a l’antiga presó

Nova concentració davant l’antiga presó de Tarragona. Serà a les 20 h i hi haurà xerrades i música, amb la participació de la soprano Esther Martínez Vila. Aquesta serà la 66a setmana de concentracions per protestar per la falta de justícia a l’Estat espanyol, la manca de llibertats i per reclamar el dret a l’autodeterminació de Catalunya.

Divendres 1 març

Exposició a Arles

L‘associació cultural dels Angelets de la Terra segueix organitzant entre el 18 i el 28 de febrer una exposició en quinze municipis de la Catalunya Nord i dos del Principat de Catalunya. L’exposició té com a objectiu donar suport als presos i exiliats polítics i reivindicar el dret d’autodeterminació de la nació catalana. En cada municipi es passa un documental sobre el referèndum de l’1 d’octubre i es convida la població a participar en un debat. A partir del divendres 1 de març, i fins al dia 14 del mateix mes, l’exposició romandrà al municipi d’Arles (Catalunya Nord), a les 18.30 h, a l’Ajuntament del poble.

Divendres 1 març

Bea Talegón, a Olot

Bea Talegón, periodista, advocada, escriptora i membre del consell assessor per a l’impuls del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent, oferirà un diàleg obert amb el públic assistent, en un acte que presentarà el periodista d’El Punt Avui Jordi Casas i que està organitzat per Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. L’acte es durà a terme a les 19 h a la sala El Torín del municipi d’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor