Serà notícia

+ AGENDA

Dissabte, 23 de febrer

Fira de l’Energia a l’Hospitalet de Llobregat

L’Hospitalet de Llobregat acollirà una nova Fira de l’Energia, a la rambla Marina, entre el carrer Cobalt i la carretera del Mig. La fira començarà a les 11 del matí i es preveu que estigui oberta fins a les 13 h. Els visitants també podran assistir a una xerrada a càrrec de Francesc Bonvehí.

Dissabte, 23 de febrer

Presentació al Casal Pirinenc de Vilada

Al municipi de Vilada es presentarà el llibre La Guerra Civil al Berguedà (1936-1939), un acte que comptarà amb la presència dels autors de l’obra, Daniel Montañà i Josep Rafart. La presentació serà a les 18 h, al Casal Pirinenc del poble.

Dissabte, 23 de febrer

Jornada groga a Sant Dalmai

L’assemblea territorial de Vilobí d’Onyar, Salitja i Sant Dalmai organitza una jornada groga en què hi haurà activitats infantils, geganters, xerrades, taules rodones, actuacions musicals… A més, durant la jornada es farà un esmorzar solidari, un dinar groc i un sopar, i hi haurà servei de bar durant tot el dia. L’acte solidari es farà al carrer de l’Església i està organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana del poble de Vilobí d’Onyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor