Serà notícia

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 3 al 10 de març

Dilluns 4 març

Cap dona en l’oblit

Per celebrar el Dia Internacional de les Dones (8 de març) es farà un reconeixement explícit a les preses polítiques, a les exiliades i a les encausades, com l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, les exconselleres Dolors Bassa i Meritxell Borràs i Tamara Carrasco, que farà 328 dies que està confinada a Viladecans, en espera encara de judici.

La concentració, amb el lema Cap dona en l’oblit, es durà a terme a la plaça de la Sardana de Cornellà de Llobregat, a les 19.30 h, després de la caminada que es fa cada dilluns. Hi haurà intervencions del Grup Veus, amb poesia, música i la lectura d’un manifest de Nati Ortega i Roger Español. L’acte està organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana Dones Baix Llobregat i Dones per la República.

Dilluns 4 març

Acte sindical a Sants

L’ANC organitza un acte a l’auditori del centre cívic Cotxeres de Sants de Barcelona amb l’objectiu d’augmentar el nivell de sindicació a Catalunya. Hi participaran Paolo Carril, representant del sindicat CIGA de Galícia; Sergi Perelló, per la Intersindical-CSC; Antonio Baños, periodista, i l’Elisenda Paluzie, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana.

Dilluns 4 març

Xerrada de Carles Ribera

Carles Ribera, periodista i director de La República, oferirà el proper dilluns dia 4 de març una xerrada a les vuit del vespre a la Sala La Coma, al municipi de Cassà de la Selva. L’acte està organitzat per la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Cassà de la Selva.

Dijous 7 març

Presentació al Vendrell

El periodista de Vilaweb Josep Casulleras presentarà el seu llibre La batalla de l’exili a les 20 h al centre cívic de l’Estació del municipi del Vendrell. L’acte està organitzat per l’ANC del Vendrell i per Òmnium Cultural del Baix Penedès. La presentació forma part de l’activitat Diàlegs per a una República.

Dissabte 9 març

Nova Matinal Groga

La plaça Tetuan de Barcelona tornarà a acollir un matí groc, el tercer, entre les 10.30 i les 14 h. L’acte serà festiu i reivindicatiu, i hi haurà tallers lúdics, activitats per als més petits, música en directe de gent del barri, xerrades, taules rodones i, per acabar, un aperitiu groc solidari. També s’oferirà marxandatge, informació sobre l’ANC i altres grups actius del barri, sobre consum estratègic i sobre l’evolució del judici. A més, hi haurà xerrades de Víctor Cucurull, Pepe Fajula i Eduardo Reyes.

Divendres 8 març

Fira de Consum a Pineda

La sala gran del Centre Cultural de Pineda de Mar acollirà una xerrada col·loqui, a les 20 h, emmarcada en la I Fira de Consum Responsable i Republicà. A l’acte, moderat per la periodista Teresa Márquez, hi assistiran Joan Canadell, Bernat Deltell, Rafael Pous i Anna Arqué. El dissabte 9 de març, es podrà visitar la fira, de 10 a 17 h. L’acte central, en què les empreses podran explicar els seus projectes, es farà a les 11.30 h. A les 13 h també hi ha previst un vermut solidari.

Dijous 7 març

Concentració a Sant Andreu

Cada dijous, la territorial de l’ANC del barri de Sant Andreu organitza una concentració a la plaça Orfila de Barcelona, a les 19.30 h, per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor