Serà notícia

+ AGENDA

Dilluns, 18 de març

Concentració al barri de Gràcia i a Sants

Cada dilluns a les 20 h, segueixen les concentracions per demanar la llibertat dels presos polítics en dos punts de la ciutat de Barcelona: a la plaça de la Vila de Gràcia i a la font nova de la plaça de Sants.

Dimarts, 19 de març

Concentració 500 del col·lectiu Enriqueta Gallinat

Concentració número 500 del col·lectiu Enriqueta Gallinat, per seguir reclamant la llibertat dels presos polítics i la fi de la repressió de l’Estat. La trobada serà a les 20.30 h, a la cruïlla del carrer Urgell amb l’avinguda de Roma, a Barcelona.

Divendres, 22 de març

Concentracions a la plaça Catalunya

Segueixen les caminades i les concentracions al centre de Barcelona, a la plaça Catalunya, cada divendres i des de fa mesos, per continuar reclamant la llibertat dels presos polítics independentistes i el retorn dels exiliats. L’acte, com sempre, és a les 19 h.

Diumenge, 24 de març

Esmorzar groc a Llinars del Vallès

El diumenge, al municipi de Llinars del Vallès s’organitzarà un esmorzar groc solidari que començarà a les 10 h i que està previst que s’allargui fins a les 12 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor