Serà notícia

+ AGENDA

Divendres, 5 d’abril

Acte a Premià de Mar

La Crida Premianenca i la Crida Premià de Dalt faran un acte conjunt amb el títol Municipi i República, procés constituent i poder popular des de baix, amb la participació de Gabriela Serra (exdiputada de la CUP), Arcadi Oliveres (economista), Andreu Mumbrú (cap de llista de Crida Premianenca) i Jaume Batlle (cap de llista de Crida Premià de Dalt). L’acte serà al centre cívic de Premià de Mar, a les 19 h.

Dissabte, 6 d’abril

Fira de consum a la plaça Universitat de Barcelona

Les territorials de l’ANC de la dreta i l’esquerra de l’Eixample i de Sant Antoni organitzaran una fira de consum compromès a plaça Universitat de Barcelona, de 10 a 20 h.

Diumenge, 7 d’abril

Projecció d’un documental a Sant Feliu de Llobregat

El documental Tijera contra papel. Historia de la nueva censura, dirigit per Gerard Escuer, es projectarà a partir de les 19 h al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat. El documental analitza la repressió que pateixen a l’Estat espanyol músics, usuaris de les xarxes, escriptors, actors, periodistes, etc. La presentació del documental i la xerrada posterior comptarà amb la presència de Pablo Hasél, raper condemnat; Elgio, del grup La Insurgencia; Verónica Landa, periodista, i el director del documental.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor