Serà notícia

Agenda Republicana

L’Agenda republicana

Agenda d’actes del 12 al 19 de maig.

dilluns, 13 de maig

Concentracions setmanals

Una de les concentracions setmanals per la llibertat dels presos polítics i les persones exiliades i represaliades té lloc cada dilluns a la plaça de la Vila de Gràcia. A la mateixa hora també hi ha concentracions a Sants, al costat de la font nova de la plaça de Sants i a la placeta Ramon Torres Casanova, al costat de la plaça de Sants.

barris de Sants i Gràcia.

Lloc:

20 h

Hora:

Localitat: Barcelona

dimecres, 15 de maig

Cantar per la llibertat

Com cada dimecres, les veïnes de les Corts es reuneixen a la plaça de la Concòrdia per cantar i demanar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats tot reivindicant la seva innocència.

plaça de la Concòrdia

Lloc:

19.30 h

Hora:

Localitat: Barcelona

dissabte, 18 de maig

Reunió de socis d’Òmnium a Sant Just i taula rodona “Judici a la democràcia”

Els socis d’Òmnium de Sant Just Desvern estan convocats a les 12 h a una reunió en què s’explicarà com es pot participar en l’àmbit local, es parlarà de l’actualitat d’Òmnium Cultural i es reflexionarà sobre el futur immediat en un moment marcat per mobilitzacions contínues i el judici farsa al qual està sotmès, entre d’altres, el president de l’entitat. També es presentarà la feina feta durant l’any, les activitats previstes per al 2019 i hi haurà un torn obert de paraula. En acabar, tindrà lloc la taula rodona “Judici a la democràcia”, amb Carlos de Pablo, secretari comarcal d’UGT Baix Llobregat; Vicenç Villatoro, periodista i escriptor, i Xavier Antich, filòsof i membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural. S’arrodonirà la trobada amb una botifarrada suprema, amenitzada pel grup Esparriots, els grallers dels Baix Llobregat. Els tiquets per a la botifarrada es poden adquirir a l’Antiga Granja Carbonell, a Cal Llibreter, al Celler de Can Mata o de manera digital (www.santjust.org/ateneu) fins al dijous 16 de maig per un preu de 10 euros.

Ateneu, sala Cinquantenari (c. de l’Ateneu, 3)

Lloc:

A partir de les 12 h

Hora:

Localitat: Sant Just Desvern

divendres, 17 de maig

Inauguració de ‘Visca per la llibertat’ a Vilafranca de Conflent

El 17 de maig s’inaugurarà l’exposició Visca per la llibertat, que fins al 30 del mateix mes es podrà veure a la sala de festes de Vilafranca de Conflent. Es tracta d’una exposició que recorre quinze municipis de la Catalunya Nord i dos del Principat de Catalunya, sempre amb el mateix objectiu: donar suport als presos i exiliats polítics i reivindicar el dret d’autodeterminació de la nació catalana. En cada municipi es passa un documental sobre el referèndum de l’1-O i es fa un debat amb els escollits i la població. La mostra està organitzada per l’associació cultural Angelets de la Terra.

sala de festes.

Lloc:

del 17 al 30 de maig Inauguració, dia 17 a les 18.30 h

Dates:

Localitat: Vilafranca de Conflent

Dilluns, 13 de maig

Mostra dels retrats amb bolígraf dels represaliats

Últims dies per visitar l’exposició El procés a punta de BIC, que s’estarà a Bagà fins al 13 de maig. Es tracta d’una exposició per fer república. L’autor, Jordi Magrià, ha fet retrats amb bolígraf dels represaliats per l’Estat espanyol.

centre del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Lloc:

del 4 al 13 de maig

Dates:

Localitat: Bagà

Divendres, 17 de maig

Per la llibertat i la República catalana

Cada divendres, indefinidament i durant una hora, hi ha concentració i manifestació a favor de la República Catalana i de l’alliberament dels presos polítics, els exiliats i els represaliats.

plaça Catalunya

Lloc:

19 h

Hora:

Localitat: Barcelona

divendres 17 de maig

Entendre la llei i la interpretació judicial

Òmnium Sant Andreu organitza la xerrada Entendre la llei: dret penal i interpretació judicial, a càrrec de Mariona Llobet Anglí, doctora en dret, professora lectora de dret penal a la UPF i especialista en delictes de terrorisme, ordre públic i criminalitat organitzada.

auditori del Societat Cultural i Esportiva La Lira (c. de Coroleu, 15)

Lloc:

19 h

Hora:

Localitat: Barcelona

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor