Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del23 al 30 de juny.

DIUMENGE, 23 DE JUNY

Arribada de la Flama del Canigó

La Flama del Canigó arriba a molts pobles catalans. A tots, però, se sol seguir el mateix esquema: arribada de la Flama –enguany amb missatge escrit des de la presó per Carme Forcadell–, lectura del manifest, sopar, foguera i música.

dijous, 27 de juny

Drets civils i democràcia

Xerrada sobre democràcia, drets civils i cohesió social amb Tània Verge, professora de ciència política, activista femenina i membre de la Sindicatura Electoral de l’1-O. Aquest acte forma part de la campanya Judici a la democràcia que Òmnium Cultural impulsa per tal d’evidenciar la vulneració de drets fonamentals actual, com la llibertat d’expressió i els drets de reunió, de dissidència política i d’autodeterminació.

Espai Àgora Sabadell (c. de Dol i Padrís, 93)

Lloc:

Hora: 19 h

Dissabte, 29 de juny

Encants grocs, més que una fira

“Encants grocs”, una fira de segona mà i de consum responsable, amb tallers per a infants i adults (de drap-art, de malbaratament alimentari, de pallassos amb Pepa Plana, de cuina, de restauració de mobles), xerrada de Jaume Alonso-Cuevillas, xou de bombolles amb Pep Bou, de màgia amb 7 Vetes... A més, hi haurà brocanters i food trucks i tots els beneficis aniran destinats a la Caixa de Solidaritat i a l’Associació Catana pels Drets Civils. La inauguració serà a les 16 h, amb Roser Batalla.

rectoria Vella de Sant Celoni

Lloc:

Hora: de 16 a 23 h

dimecres, 26 de juny

Conferència i col·loqui del judici

Conferència de Joan Queralt, catedràtic de dret penal de la Universitat de Barcelona, amb posterior col·loqui sobre el judici del procés. Organitzat per l’ANC Sentmenat.

Teatre del Coro (passeig Anselm Clavé, 46), Sentmenat.

Lloc:

Hora: 19.30 h

Dimarts, 25 de juny

Concentracions a la plaça de Vic

Les concentracions per demanar la llibertat dels presos polítics, dels exiliats i la independència de Catalunya no s’aturen, com la que té lloc cada dimarts al matí a la plaça Major de Vic, amb els avis i àvies de la vila.

Plaça Major de Vic

Lloc:

Hora: 11 h

Dissabte, 29 de juny

Hip-hop per la llibertat

Tarda amb un llarg programa d’activitats a favor de la llibertat d’expressió, amb concert de hip-hop i altres actuacions, però també debats, lectures i molt més. Es començarà a les 16.30 h amb un cafè debat i se seguirà amb batalles de “galls i gallines”, micròfon obert per la llibertat d’expressió i “els poetes del poble”. Simultàniament, es farà una mostra de grafits i els que es pintin durant l’acte seran subhastats al final.

Can Capablanca (Comte Jofre, 30), Sabadell

Lloc:

Hora: A partir de les 16.30 h

Dissabte, 29 de juny

Groc, naturalment

Cinquena excursió de festa major amb itinerari amb comentaris històrics (recorregut de 5 km). Al final, hi haurà un refrigeri per a tothom i activitats per als infants.

sortida i arribada al passeig Joan Maragall, Gavà

Lloc:

Hora: 10 h

Dimarts, 25 de juny

Taller groc obert a tothom i gratuït

Taller groc, gratuït i obert a tothom per fer llaços, braçalets, collarets... Només cal portar els ganxets o les agulles de fer mitja. Els participants es podran emportar la seva creació a casa o bé donar-la a Òmnium perquè la vengui a les parades al carrer (al mercat setmanal de Vilafranca). S’hi pot anar a qualsevol hora entre les 17 i les 21 h.

Espai Muriel Casals, Vilafranca del Penedès

Lloc:

Hora: de 17 a 21 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor