Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 30 de juny al 7 de juliol.

Des del 15 de juny

55 urnes per la llibertat

L’exposició 55 Urnes per la llibertat, de l’associació Comitè de Solidaritat Catalana, mostra el treball de cinquanta-cinc artistes que amb la seva creació fan visible un crit i un compromís en defensa de la llibertat i la democràcia. Cada artista ha disposat d’una urna del referèndum de l’1-O per fer la seva creació i donar expressió a la seva veu.

del 15 de juny al 21 de juliol

Dates:

Lloc: sala oberta 2 del Museu de la Garrotxa, Olot

Divendres, 5 de juliol

Conferència de Marina Llansana

Òmnium Cultural davant el judici i la sentència del Tribunal Suprem serà el títol de la conferència que oferirà Marina Llansana, periodista i vicepresidenta d’Òmnium Cultural.

biblioteca Martí Rosselló, Premià de Mar

Lloc:

Hora: 19 h

divendres, 5 de juliol

Situació actual i República Catalana

L’Assemblea de Montornès del Vallès organitza la conferència Situació actual i República Catalana, de Vicent Partal, periodista i director de Vilaweb, sobre la situació política actual i els propers passos per fer efectiva la República Catalana.

sala multimèdia Can Saurina, Montornès del Vallès

Lloc:

Hora: 19.30 h

Divendres, 5 de juliol

Continuen les concentracions setmanals

Les concentracions setmanals per demanar l’alliberament dels presos polítics, exiliats i represaliats no paren. Molts pobles i ciutats n’organitzen diferents dies de la setmana. Una d’elles és una caminada cada divendres a la tarda a la plaça Catalunya de Barcelona.

Plaça Catalunya de Barcelona

Lloc:

Hora: 19.00 h

Dijous, 4 de juliol

Reunió amb exposició del judici

Reunió de sòcies i socis d’Òmnium Gavà per conèixer les novetats i últimes activitats de l’entitat. Després es podrà veure i comentar l’exposició Judici a la Democràcia. Els drets perseguits, en primícia al territori del Baix Llobregat. També refrigeri.

Local de l’Associació Veïnal del Barri del Centre de Gavà.

Lloc:

Hora: A partir 19.30 h

dilluns, 1 de juliol

Els catalans van cap a Estrasburg

El proper dia 2 de juliol, data establerta per a la constitució del Parlament Europeu, està previst que milers d’activistes independentistes catalans viatgin a Estrasburg per protestar contra l’exclusió de Carles Puigdemont com a eurodiputat. Per això, el dilluns 1 de juliol autocars de diferents localitats catalanes marxaran de bon matí cap a Estrasburg per fer sentir la seva veu en el parlament europeu.

Dijous, 4 de juliol

Conferència d’història

El cicle de conferències Moments decisius de la Història de Catalunya ofereix la xerrada D’Alfons XIII a la segona república (de Prat de la Riba a Macià) a càrrec de Jaume Farguell.

Casal Cívic (llaça de Sant Joan de Berga)

Lloc:

Hora: 19 h

divendres, 5 de juliol

Procés i consell per la República

Xerrada sobre el Procés constituent i el consell per la República, amb els ponents Jordi Rich i Marta Rotllan.

Local Polivalent d’Aiguaviva

Lloc:

Hora: 19.30 h

dissabte, 6 de juliol

Ho tornarem a fer!

Aquest cap de setmana Òmnium organitza parades informatives arreu del territori català per informar sobre la nova campanya «Ho tornarem a fer!, que l’entitat posa en marxa per reivindicar que manifestar-se, expressar-se i votar no és delicte.

Dissabte, 6 de juliol

Descobrir les proves prohibides

Campanya Ens Jutgen a tots. Descobreix totes les proves que el suprem ha prohibit dissabte a Berga. Ponents: Josep Sensada (advocat amb despatx professional a Berga) i Xavier Gual (periodista).

Pavelló de Suècia de Berga

Lloc:

Hora: 19.30

Diumenge, 30 de juny

Botifarrada suprema

Apunta’t al tsunami democràtic i gastronòmic en defensa dels drets i les llibertats. Òmnium Selva Marítima està preparant una «Botifarrada Suprema» dins la campanya d’Òmnium Cultural Jo Acuso. L’acte començarà a les nou del matí a la plaça del Pi de l’Ermita de Santa Cristina i comptarà amb la participació de l’advocat Jordi Pina (11.00 h), que oferirà una tertúlia política. L’esmorzar costa 9 euros i inclou botifarra (opció vegana), pa amb tomàquet, vi, i de postres, coca i copa de cava. A més, el tiquet inclou l’aparcament gratuït a la plaça de l’Obreria.

Plaça del Pi de l’Ermita de Santa Cristina, a Lloret de Mar

Lloc:

Hora: A partir de les 9 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor