Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 28 de juliol al 4 d’agost.

diumenge, 28 de juliol

Sopar groc solidari a la fresca

Amb el bon temps, ve de gust sortir a sopar al carrer per una bona causa. A Porqueres, organitzen una botifarrada amb pa amb tomàquet a la plaça Major. Els beneficis es destinaran a la caixa de solidaritat.

plaça Major de Porqueres

Lloc:

Hora: 21 h

Divendres, 2 d’agost

Omplir el centre de Barcelona

Cada divendres, indefinidament i fins que no siguin lliures, de 19 a 20 h, hi ha una concentració manifestació a la plaça Catalunya de Barcelona per exigir la fi de la repressió, la llibertat dels presos polítics i el retorn de tots els exiliats.

plaça Catalunya de Barcelona

Lloc:

Lloc: 20 h

Dilluns, 29 de juliol

Concentració amb berenar i música

La vila de Cervera es troba cada dilluns a les vuit del vespre a la plaça Major per no oblidar els presos i els exiliats. Hi sol haver l’acompanyament d’alumnes del conservatori, berenars solidaris i altres activitats.

plaça Major de Cervera

Lloc:

Hora: 20 h

dimecres, 31 de juliol

Presentació del llibre Tres dies a la presó

Presentació del llibre Tres dies a la presó, de Jordi Cuixart i Gemma Nierga. Una conversa entre Marcel Mauri de los Ríos, vicepresident d’Òmnium Cultural, i Pol Leiva Cuixart, nebot de Jordi Cuixart. L’acte serà moderat per la periodista Amaranta Gibert.

cruïlla dels carrers Raval i Murall de Blanes

Lloc:

Hora: 19.30 h

Dimarts, 30 de juliol

Avis i àvies a la plaça de Vic

Les concentracions per demanar la llibertat dels presos polítics, dels exiliats i la independència de Catalunya no s’aturen, com la que té lloc cada dimarts al matí a la plaça Major de Vic, amb els avis i àvies de la ciutat.

plaça Major de Vic

Lloc:

Hora: 10 h

dimecres, 31 de juliol

Cantar per la llibertat

Cada dimecres, les veïnes de les Corts es solen reunir a la plaça de la Concòrdia per cantar i demanar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats tot reivindicant la seva innocència.

plaça de la Concòrdia de Barcelona

Lloc:

Hora: 19.30 h

Dissabte, 3 d’agost

Què fer per empadronar-se a la República

Taller per ensenyar a fer el registre en el Consell per la República Catalana. Té lloc cada dissabte de 10 a 13 h.

carrer Verdaguer, 3 de la plaça Major (davant Casa Comella) de Vic

Lloc:

Hora: a partir de les 10 h i fins a les 13 h

Dissabte, 3 d’agost

Sopar groc solidari a Sant Feliu amb música i parlaments

La plaça el Firal de Sant Feliu de Pallerols serà la seu, el dissabte 3 d’agost, d’un sopar groc solidari d’allò més animat. L’acte estarà presentat per Jordi Pesarrodona –popular per la imatge amb nas de pallasso al costat de la Guàrdia Civil en els fets del 20 de setembre– i hi haurà parlaments de diferents familiars dels presos i preses i de les persones exiliades. També hi haurà l’actuació de Música per la Llibertat de Sant Feliu, més convidats, entre d’altres el mític i popular grup olotí Xucu-pà, que recentment ha tornat a actuar als escenaris. El sopar costarà dotze euros i ja es poden comprar els tiquets a la llibreria Eva, a Can Bosch o bé trucant al telèfon 610 497 516. Tots els beneficis que s’aconsegueixin seran destinats a la caixa de solidaritat i a l’Associació de familiars ACDC. En cas de pluja o mal temps, els actes es faran a la sala de Ca les Hermanes. El sopar també aposta per la sostenibilitat; per això l’organització aconsella que els participants es portin els plats, els coberts i els gots, tot i que n’hi haurà de paper per als qui no n’hagin dut.

plaça el Firal de Sant Feliu de Pallerols (en cas de mal temps, a la sala de Ca les Hermanes)

Lloc:

Hora: a partir de les 20 h

Divendres, 2 d’agost

Sobre la desobediència civil

Xerrada sobre la desobediència civil amb Agustí Alcoberro, Jordi Domingo i altres ponents dins la campanya Jo acuso i ho tornarem a fer. Coincideix amb el primer aniversari de les concentracions dels divendres promogudes per la Plataforma Seguim de Calella.

plaça del Castell de Calella

Lloc:

Hora: 20 h

Dilluns, 29 de juliol

Concentracions als barris de Sants i Gràcia

Una de les moltes concentracions setmanals que es fan per la llibertat dels presos polítics i les persones exiliades i represaliades té lloc cada dilluns a la plaça de la Vila de Gràcia de Barcelona. A la mateixa hora, també hi ha concentracions a Sants, al costat de la font nova de la plaça i a la placeta Ramon Torres Casanova, al costat de la plaça de Sants.

Barris de Sants i Gràcia de Barcelona

Lloc:

Hora: 20 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor