Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 4 al 11 d’agost.

DiSSABTE, 3 D’AGOST

Sopar Groc solidari a Sant Feliu de Pallerols

Sant Feliu de Pallerols acull el dissabte 3 d’agost un Sopar Groc solidari per recollir diners per a la caixa de solidaritat i per a l’Associació Catalana de Drets Civils.

el Firal, plaça del Firal (Sant Feliu de Pallerols)

Lloc:

Hora: 20 h

DILLUNS, 5 D’AGOST

Cada dilluns, al barri de Sants

Cada dilluns, l’ANC Sants-Montjuïc organitza una manifestació al barri de Sants, a Barcelona, per exigir l’alliberament de les preses i els presos polítics i el retorn de les persones exiliades. Hi ha caminada de protesta i parlaments, a les vuit del vespre.

plaça Ramon Torres Casanova (Barcelona)

Lloc:

Hora: 20 h

DILLUNS, 5 D’AGOST

Concentració al cor de Gràcia, a Barcelona

Segueixen les concentracions tots els dilluns de l’any al cor del barri de Gràcia, a la ciutat de Barcelona, a la plaça de la Vila, a partir de les vuit del vespre, per demanar l’alliberament dels presos. En els actes, amb convidats i parlaments, es protesta contra la repressió de l’Estat espanyol.

plaça de la Vila de Gràcia (Barcelona)

Lloc:

Hora: 20 h

DiMARTS, 6 D’AGOST

Actes a la plaça Major de Vic

Es mantenen les concentracions tots els dimarts i dijous de l’estiu, al juliol i l’agost, i amb els Avis i Àvies de la Plaça de Vic, davant la Casa Comella per protestar per la repressió i l’empresonament dels presos polítics. L’acte es fa a les deu del matí i està organitzat per l’ANC de Vic (Osona).

plaça Major (Vic)

Lloc:

Hora: 10 h

DiMECRES, 7 D’AGOST

Convocatòria d’Òmnium a Cornudella

Òmnium Cultural convoca els seus socis, el proper dimecres a les set de la tarda, a la sala d’actes de l’ajuntament de Cornudella de Montsant per fer conèixer el seu missatge.

sala d’actes de l’ajuntament (Cornudella)

Lloc:

Hora: 19 h

DiSSABTE,10 D’AGOST

Taller per registrar-se en el Consell de la República

Els dissabtes a partir de les deu del matí s’organitza, al municipi de Vic, un taller per ensenyar a fer el registre en el Consell per la República Catalana.

carrer Verdaguer, 3, davant la Casa Comella (Vic)

Lloc:

Hora: 10 h

DiSSABTE,10 D’AGOST

Parada d’Òmnium a la Cerdanya

Aquest estiu i durant tot el mes d’agost, l’entitat Òmnium Cultural s’apropa a la comarca de la Cerdanya. El proper dissabte, dia 10 d’agost, entre les deu del matí i les dues de la tarda, Òmnium Cultural instal·larà una parada informativa al municipi de Bellver de Cerdanya. A la parada, s’informarà sobre la campanya d’Òmnium Cultural del Judici a la Democràcia. El diumenge dia 11, la parada es traslladarà al municipi de Puigcerdà, el 17 d’agost, a Das i el 24 d’agost, a Alp.

Bellver de Cerdanya

Lloc:

Hora: 10 h

DiSSABTE,10 D’AGOST

Parada informativa a Caldes d’Estrac

Coincidint amb la Nit de Tapes i Música al mercat municipal de Caldes d’Estrac (Maresme), el proper dissabte dia 10 d’agost, es muntarà davant el mercat municipal, al carrer de la Riera, 15, una parada amb informació dels actes locals i de la Diada, per inscriure-s’hi i vendre samarretes i marxandatge.

mercat municipal (Caldes d’Estrac)

Lloc:

Hora: 19 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor