Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes de l’11 al 18 d’agost

DiLLUNS, 12 D’AGOST

El barri de Gràcia, solidari

Cada dilluns a les vuit del vespre la plaça de la Vila de Gràcia continua sent el marc d’una concentració reivindicativa, amb diferents convidats, per protestar per la repressió i per demanar la llibertat dels presos.

plaça de la Vila de Gràcia (Barcelona)

Lloc:

Hora: 20 h

DiLLUNS, 12 D’AGOST

Concentracions a la plaça de Sants

A Sants cada dilluns a les 20 h els veïns i veïnes del barri es troben al costat de la font Nova de la plaça de Sants per demanar la llibertat dels presos polítics que encara són a les presons de Sant Joan de Vilatorrada (CP Lledoners, al Bages), Figueres (CP Puig de les Basses, a l’Alt Empordà) i el Catllar (CP Mas d’Enric), així com el retorn dels polítics i polítiques a l’exili.

al costat de la font Nova de la plaça de Sants (Barcelona)

Lloc:

Hora: 20 h

DiLLUNS, 12 D’AGOST

Un altre dilluns, a la plaça de la Paeria de Cervera

Cada dilluns, i ja en van 93, hi ha concentració a la plaça de la Paeria de Cervera, a Lleida, per protestar per l’empresonament dels polítics catalans. L’acte està convocat per l’ANC i Òmnium Cultural. Durant aquest mes, l’acte s’aprofitarà també per vendre samarretes de l’11-S i organitzar els busos cap a Barcelona.

plaça de la Paeria (Cervera)

Lloc:

Hora: 20 h

DiLLUNS, 12 D’AGOST

Cada dia, ‘El cant dels ocells’

Cada dia al municipi de Santa Eugènia de Berga, a la comarca d’Osona, es canta a les nou del vespre El cant dels ocells per reclamar l’alliberament dels presos i el retorn dels exiliats. Aquest acte es fa cada dia des que els presos polítics van entrar a la presó.

Santa Eugènia de Berga

Lloc:

Hora: 21 h

DiMARTS, 13 D’AGOST

Els Avis i Àvies de la Plaça de Vic, cada dimarts

Cada dimarts a les deu del matí es concentren els Avis i Àvies de la Plaça de Vic davant de la Casa Comella per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. L’acte està organitzat pels mateixos Avis i Àvies de la Plaça de Vic.

davant de la Casa Comella, a la plaça Major de Vic

Lloc:

Hora: 10 h

DiMARTS, 13 D’AGOST

Presentació del llibre de Jordi Cuixart

El dimarts dia 13 d’agost es presentarà a la localitat lleidatana de Tremp el llibre de Jordi Cuixart Ho tornarem a fer, un text, emocionant i rigorós, en què el president d’Òmnium Cultural fa una crida a perdre la por i a la desobediència civil. També és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions en el “judici a la democràcia” del Tribunal Suprem.

L’acte serà una conversa a dues bandes entre Xavier Antich, filòsof i membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural, i Maria Barbal, escriptora reconeguda amb la Creu de Sant Jordi. Moderarà l’acte de presentació a Tremp Blanca Capdevila, membre de la junta directiva d’Òmnium Pallars.

rambla Doctor Pearson (Tremp)

Lloc:

Hora: 20 h

DiMECRES, 14 D’AGOST

La samarreta de la Diada, a Molins de Rei

Des del divendres dia 2 d’agost ja estan disponibles al municipi de Molins de Rei les samarretes per a la Diada d’enguany. El lot inclou la samarreta i una bossa de cotó i aquesta setmana es podrà comprar el dimecres dia 14 d’agost entre les sis de la tarda i les vuit del vespre, al carrer Rafel Casanova, a l’Agrupa. A partir del 26 d’agost es podrà adquirir de dilluns a dijous a la tarda i els divendres al matí. Ho organitza l’Assemblea Nacional Catalana de Molins de Rei.

carrer Rafel Casanova, 26 (Molins de Rei)

Lloc:

Hora: 18 h

DiMECRES, 14 D’AGOST

Parada d’Òmnium a les festes de Gràcia

A partir de dimecres vinent, dia 14 d’agost, Òmnium Cultural instal·larà una parada informativa al barri de Gràcia, a Barcelona, amb motiu de les tradicionals festes.

DiSSABTE, 17 D’AGOST

Taller a Vic per registrar-se al Consell per la República

Els dissabtes a Vic porten a terme un taller per ensenyar a fer el registre al Consell per la República Catalana. L’acte es fa cada dissabte entre les deu del matí i la una del migdia al carrer Verdaguer, 3, davant de la Casa Comella, a Vic, i té el suport de l’Assemblea Nacional Catalana.

carrer Verdaguer, 3, davant de la Casa Comella (Vic)

Lloc:

Hora: 10 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor