Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 18 al 25 d’agost

DiLLUNS, 19 D’AGOST

Els Avis i Àvies de Vic, a la Universitat Catalana d’Estiu

Els Avis i Àvies de la Plaça de Vic seran dilluns a la Universitat Catalana d’Estiu en un acte que es farà entre les 16 i 17 h, i en què es parlarà sobre la història del moviment d’Àvies i Avis de la Plaça de Vic per la Llibertat, amb una ponència, a més, sobre la desobediència civil i la no-violència activa. L’acte està organitzat per les Àvies i Avis de la plaça de Vic per la Llibertat.

Liceu Renouvier (Prada de Conflent)

Lloc:

Hora: 16 h

DiLLUNS, 19 D’AGOST

‘El cant dels ocells’, a Santa Eugènia de Berga

Cada dia al municipi de Santa Eugènia de Berga, a la comarca d’Osona, es canta a les nou del vespre El cant dels ocells per reclamar l’alliberament dels presos i el retorn dels exiliats. Aquest acte es fa cada dia des que els presos polítics van ser tancats a la presó.

Santa Eugènia de Berga

Lloc:

Hora: 21 h

DiLLUNS, 19 D’AGOST

Exposició, a Igualada

L’exposició Judici a la democràcia. Els drets perseguits serà del19 al 31 d’agost a Igualada, per mitjà d’Òmnium Cultural, que també inaugurarà el seu nou local, amb la presència de Marcel Mauri, el dimecres dia 21 a les 18.30 h. L’exposició es podrà veure fins a final d’aquest mes, de dilluns a dijous de 19 a 20.20 h.

carrer Santa Maria, 12 (Igualada)

Lloc:

Hora: 19 h

DiLLUNS, 19 D’AGOST

Exposició ‘El judici a la democràcia’, a Ger

El dilluns 19 d’agost a les 19 h s’inaugurarà l’exposició El judici a la democràcia: una causa general i contra els drets fonamentals. Aquesta exposició posa a l’abast de tothom, de manera gràfica, el relat de la campanya d’Òmnium Judici a la democràcia i permet visualitzar que no només s’està jutjant els qui ara seuen al banc dels acusats, sinó que es jutgen tots els drets fonamentals. L’exposició es podrà visitar del 19 al 23 d’agost, de 9 a 14 h.

carrer Quatre Cantons, s/n (sala de plens de l’ajuntament de Ger)

Lloc:

Hora: 19 h

DiMARTS, 20 D’AGOST

Sopar groc, a la festa major de Gràcia

La plaça Joanic del barri de Gràcia, a Barcelona, serà l’escenari el dimarts dia 20 d’agost d’un sopar groc, amb motiu de les festes de Gràcia. Abans, en l’acte hi haurà música i poesia, a les 18 h, i a partir de les 18.30 h es farà una xerrada amb el tema Construïm República. Eines estratègiques, amb la presència de David Fernàndez, Àngels Martínez, Gabriela Serra, Martí Olivella, Oriol Costa i Bea Talegón. Al final del sopar hi haurà un concert de Miquel del Roig.

plaça Joanic (Barcelona)

Lloc:

Hora: 21 h

DiVENDRES, 23 D’AGOST

Sardana groga, a Vilafranca del Penedès

La plaça de Jaume I i de l’Oli de Vilafranca del Penedès serà l’escenari el divendres dia 23 d’agost d’una sardana groga. Es ballaran dues sardanes i, en tercer lloc, es farà una sardana de germanor formant un gran llaç il·luminat amb llanternes. L’acte es tancarà amb la interpretació del cant d’Els segadors per part dels Músics per la Llibertat. Òmnium Alt Penedès col·labora en aquest acte, que va néixer per donar suport als presos i fomentar que la sardana sigui declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

plaça de Jaume I, a la sortida dels Goigs (Vilafranca del Penedès)

Lloc:

Hora: 21.15 h

DiVENDRES, 23 D’AGOST

Parades de l’ANC per a la Diada, a Cervelló i Vallirana

Diverses parades de l’Assemblea Nacional Catalana a Cervelló i Vallirana distribuiran samarretes per a la Diada de l’Onze de Setembre i tiquets d’autobusos. La parada de Vallirana estarà oberta divendres entre les 18 i les 20 h; la de Cervelló, a la rambla Josep Tarradellas, dissabte entre les 10.30 i les 14 h, i la de Can Rafel, al club, el diu-menge dia 25 entre les 12 i les 14 h.

carrer Major, 181 (Vallirana)

Lloc:

Hora: 18 h

DiSSABTE, 24 D’AGOST

“Caminada per la unitat”, a Tàrrega

L’ANC de Tàrrega organitza per al dissabte una “Caminada per la unitat”, de 6 kilòmetres, amb sortida i arribada a la plaça del Carme.

plaça del Carme, El Pati (Tàrrega)

Lloc:

Hora: 20.30 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor