Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes de l’1 al 8 de setembre

Diumenge, 8 de setembre

El concert de la Diada de Sant Feliu

Torna el concert de celebració de la Diada. Enguany hi actuarà la ContraBaix Big Band i les corals Cor 685 i Polifònica Joia d’Alella. Inaugurarà la jornada l’animació musical de la Txarangada de l’Ateneu, que farà una cercavila pels carrers de la ciutat. També hi haurà una parada d’Òmnium i es podrà veure l’exposició Judici a la democràcia. Els drets perseguits, en què es fa un repàs de casos de repressió política.

Palau Falguera, Sant Feliu de Llobregat

Lloc:

Hora: 19 h

dissabte, 7 de setembre

Xerrada amb Ramón Cotarelo

Xerrada i col·loqui amb Ramón Cotarelo, politòleg, catedràtic i escriptor.

CMC La Unió, Teià

Lloc:

Hora: 18.30 h

dissabte, 7 de setembre

La importància de l’Onze de Setembre

“Per què és important aquest Onze de Setembre? I inscriure’s al Consell per la República?” A través d’una xerrada, Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, parlarà d’aquests temes.

Can Costa, Taradell

Lloc:

Hora: 20.30 h

Dissabte, 7 de setembre

Sopar solidari

Sopar solidari obert a tothom Diada de Catalunya. Qui ho vulgui, hi podrà col·laborar amb plats (cal dir-ho). L’organització hi posarà el pa amb tomàquet i l’embotit. Tiquet: 5 euros; begudes i cafès: 1 euro.

plaça de la Vila, Vallgorguina

Lloc:

Hora: 21 h

Diumenge, 8 de setembre

Acte commemoratiu de la Diada

Perafita prepara un acte commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya. S’hi farà un homenatge a Jaume Puig i als seus fills, amb una ofrena floral al monòlit i el cant d’Els segadors. El politòleg Ramon Cortarelo hi farà un parlament i també es podrà gaudir d’un concert de l’Schola Sant Jordi i d’una representació del grup teatral La Trebinella. La cloenda anirà a càrrec d’Isaac Peraire, president en funcions del Consorci del Lluçanès. Presentarà l’acte Ramon Casals, alcalde de la vila. També es podrà gaudir d’un dinar popular.

plaça Sant Antoni, Perafita

Lloc:

Hora: 12 h

Dimecres, 4 de setembre

Cinefòrum de lluita no violenta

Projecció del documental Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita no violenta, produït per l’Assemblea. Després, hi haurà una taula rodona amb la presència de Lluís Junyent, membre del secretariat nacional. El 7 de setembre, es podrà veure el mateix documental a Montornès del Vallès.

local de l’ANC, Hospitalet de Llobregat

Lloc:

Hora: 19.30 h

Diumenge, 1 de setembre

Ponts per la independència

Diferents ponts catalans donaran la benvinguda als que tornin de vacances o entrin a la ciutat exhibint llaços i tires grogues, estelades, etc. per reclamar la llibertat dels presos polítics i la independència del país.

Dilluns, 2 de setembre

Acte a la festa major de Sants

Dins del marc de la festa major de Sants, Sants-Montjuïc per la Independència, conjuntament amb Òmnium Cultural de Sants, organitza aquest acte en què participaran David Fernàndez (Comissió de Fem República de l’Assemblea), Xavier Antic (OC) i Elisenda Paluzie (presidenta de l’Assemblea). L’acte serà presentat i conduït per Joan Manuel Parisi i girarà al voltant de les “iniciatives d’èxit” que s’han dut i s’estan duent a terme.

plaça Ramon Torres Casanova, Barcelona

Lloc:

Hora: 20 h

diumenge, 8 de setembre

La Diada, a Stuttgart

Activitats durant tot el dia per celebrar la Diada Nacional de Catalunya a Stuttgart. Amb ball de bastons, ball d’espases i músics, tallers, zumba catalana, capgrossos, sardanes, El cant dels ocells, una parada informativa...

Schlossplatz, Stuttgart (Alemanya)

Lloc:

Hora: 11.30 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor