Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 15 al 22 de setembre.

DiUMENGE, 15 DE SETEMBRE

Exposició a Rosselló fins al dia 20

Segueix oberta fins al dia 20 de setembre l’exposició de Jordi Magrià El procés a punta de Bic, de retrats dels represaliats per l’Estat espanyol fets amb bolígraf. L’exposició es pot veure al municipi de Rosselló, a la comarca del Segrià.

Av. Guillem, 3, Rosselló

Lloc:

Hora: 10 a 12 h i 17 a 20 h

DiLLUNS, 16 DE SETEMBRE

Cada dilluns, a la plaça de Sants

Es mantenen les manifestacions cada dilluns al barri de Sants, a la plaça Ramon Torres Casanova, al costat de la plaça de Sants. Hi ha caminada i parlaments per exigir la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats. Al barri de Gràcia de Barcelona, a la plaça de la Vila, també cada dilluns a les vuit del vespre diverses persones es reuneixen per reclamar la fi de la repressió i l’alliberament dels presos. S’hi fan parlaments de convidats a l’acte.

plaça Ramon Torres Casanova i plaça de la Vila de Gràcia, Barcelona

Lloc:

Hora: 20 h

DiLLUNS, 16 DE SETEMBRE

Presentació a Sant Just Desvern

El dilluns 16 de setembre, a les 19 h, Òmnium presentarà el llibre de Jordi Cuixart Ho tornarem a fer, en un acte que tindrà lloc a la sala Cinquantenari de l’Ateneu (c. Ateneu, 3). Serà una conversa entre Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, i Albano Dante Fachin, periodista i exdiputat al Parlament de Catalunya. Moderarà l’acte la periodista Carme Verdoy. El dijous 19 de setembre, a les 19 h, la presentació es farà a l’Espai Òmnium de Manresa (Sobrerroca, 38); el divendres 20, a Alella, a les 19.30 h, i el dissabte 21, a Olot, a les 19 h.

Ateneu, carrer de l’Ateneu, 3, Sant Just Desvern

Lloc:

Hora: 19 h

DiLLUNS, 16 DE SETEMBRE

100 setmanes de concentració a Tortosa

El dilluns 16 de setembre, al municipi de Tortosa, s’arribarà a les 100 concentracions setmanals per la llibertat i l’autodeterminació, a més de demanar la llibertat dels presos.

plaça Alfons XII (Tortosa)

Lloc:

Hora: 20 h

DiJOUS, 19 DE SETEMBRE

Òmnium inaugura la seu de l’Alt Maresme

Òmnium inaugurarà la nova seu social de l’Alt Maresme. Dins els actes previstos, a les 19.30 h hi haurà una visita de l’espai i a les exposicions Judici a la democràcia, Vescomtat de Cabrera i Imatges de l’Alt Maresme. A més, Xavier Antich farà una xerrada sobre la desobediència civil no violenta.

Carrer Montpalau, 12, Pineda

Lloc:

Hora: 20 h

DiVENDRES, 20 DE SETEMBRE

Trobada de socis d’Òmnium a Ulldemolins

El Casal Cívic d’Ulldemolins acollirà una trobada de socis d’Òmnium Cultural, amb l’objectiu de compartir idees i inquietuds i consolidar projectes i missatges.

Casal Cívic d’Ulldemolins (Ulldemolins)

Lloc:

Hora: 20 h

DiVENDRES, 20 DE SETEMBRE

Caminades a la plaça de Catalunya

Segueixen, des de ja fa més de dos anys, les caminades de cada divendres a la plaça de Catalunya de Barcelona. Un grup de manifestants es dirigeix cap a la plaça Sant Jaume per la Rambla i el carrer Portaferrissa i torna de nou a la plaça de Catalunya, on acaben l’acte cantant Els Segadors. Demanen la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats

plaça de Catalunya, Barcelona

Lloc:

Hora: 19 h

DiSSABTE, 21 DE SETEMBRE

Taula rodona al local social d’Urtx

Òmnium Cerdanya inicia unes jornades sobre l’inici dels vuitanta anys de l’exili. Dissabte tindrà lloc la taula rodona Tot el que es va perdre, amb Antoni Segura i Montserrat Puigdemont.

Centre Social, Urtx

Lloc:

Hora: 18 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor