Serà notícia

Agenda republicana

L’agenda republicana

Agenda d’actes del 20 al 27 d’octubre.

dilluns, 21 d’octubre

Cap a la plaça de la Paeria

Redacció

Cada dilluns, i ja en van més de cent, a Cervera es concentren a la plaça de la Paeria per demanar l’alliberament dels presos i dels exiliats polítics.

plaça de la Paeria, Cervera

Lloc:

Hora: 20 h

Divendres, 25 d’octubre

També a la plaça Catalunya

Redacció

Cada divendres, indefinidament, de 19 a 20 hores, concentració i manifestació a la plaça Catalunya per fer la República Catalana i alliberar els presos polítics, exiliats i represaliats.

plaça Catalunya de Barcelona

Lloc:

Hora: 19.00 h

Dilluns, 21 d’octubre

Concentracions a Olot

Redacció

Cada dilluns, i aviat en seran cent, concentració davant l’ajuntament d’Olot a favor de la llibertat dels polítics empresonats.

davant l’ajuntament, Olot

Lloc:

Hora: 19.30 h

Dilluns, 21 d’octubre

Concentració amb caminada

Redacció

Cada dilluns també es manifesten al barri de Sants-Montjuïc per exigir l’alliberament de les preses i els presos polítics i el retorn de les persones exiliades. La concentració és a les vuit del vespre a la placeta Ramon Torres Casanova, al costat de la plaça de Sants. En acabar la caminada, es fa un breu parlament i s’informa dels actes previstos.

placeta Ramon Torres Casanova de Barcelona

Lloc:

Hora: 20.00 h

dilluns, 21 d’octubre

També al barri de Gràcia

Redacció

Les concentracions per reclamar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats a la plaça de la Vila del barri de Gràcia de Barcelona també es continuen fent cada dilluns.

plaça Vila de Gràcia de Barcelona

Lloc:

Hora: 20.00 h

dimarts, 22 d’octubre

Col·laborar i divertir-se als tallers grocs

Redacció

Taller groc, gratuït i obert a tothom per fer llaços, braçalets, collarets, bufandes... Només cal portar els ganxets o les agulles de fer mitja. Els participants es podran emportar la seva creació a casa o bé donar-la a Òmnium perquè la vengui a les parades al carrer.

Espai Muriel Casals de Vilafranca del Penedès

Lloc:

Horari: de 17 a 21.00 h

26 i 27 d’octubre

Jornades republicanes de Sants

Redacció

El cap de setmana del 26 i 27 d’octubre el barri de Sants acull unes Jornades Republicanes que oferiran tota classe de propostes. Dissabte amb debats republicans al Casinet d’Hostafrancs: Economia socialment responsable, sostenibilitat, amb Josep Puig, vicepresident d’Eurosolar i Mònica Roca, vicepresidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona; i Mitjans de Comunicació, ara i a la república catalana, amb Jaume Roures, soci gestor de Mediapro i Gemma Garcia, periodista de La Directa. Diumenge tindrà lloc una gran Fira Republicana, de les onze del matí fins a les dues del migdia als jardins del Calix de Sants, amb empreses de consum estratègic, entitats republicanes de País i entitats i col·lectius cívico-socials del territori (amb pica-pica).

Jardins de la Rambla del barri de Sants de Barcelona

Lloc:

Horari: d’11 a 14.00 h

Dissabte, 26 d’octubre

Reviure la ruta de l’exili

Redacció

Excursió Ruta de l’Exili a Elna i a Argelers, una iniciativa del Cicle de l’Exili 1939-2019: vuitanta anys d’exili proposat per Òmnium Gironès. L’objectiu principal d’aquest cicle és poder fer memòria col·lectiva sobre els 80 anys d’exili. Se sortirà a les set del matí del dissabte 26 d’octubre des de la parada de busos de Santa Coloma de Farners. La Ruta serà Santa Coloma, Maternitat d’Elna, Argelers i Memorial d’Argelers. El preu és de vint euros per socis i 25 per no socis (dinar de self-service no inclòs en el preu). Compra de tiquets a la seu territorial d’Òmnium Selva Interior.

Parada Busos de Santa Coloma de Farners

Lloc:

Horari: 7.00 h

cada dia laborable

Avis i Àvies de Reus per la Llibertat

Redacció

De dilluns a dissabte, i de tres quarts de dotze del migdia a les dotze, els Avis i Àvies de Reus per la Llibertat es concentren a la plaça del Mercadal per exigir la llibertat dels presos polítics i dels exiliats. Ja fa més de 23 mesos que reuneixen cada dia unes dues-centes persones

plaça del Mercadal, Reus

Lloc:

Hora: 11.45 h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor